-
}-> sweetest perfection <-{
Jest (nowy) poradnik majstra budowlanego, więc pewnie o to chodzi :P mam go na półce :P -
grz@s
Aniu to jakbys podrzucila w poniedzialek ten poradniczek do odkserowania kilku stron to pewnie wszyscy byliby szczesliwi:D -
Dorota W.
-
Kober
z tego co ja wiem to chodzi o ksiazk Sieczkowski Nejman "Ustroje budowlnae" bo sa tam identyczne rysunki jakie on dawal na wykładach i czesto o niej wspominał. -
-
Dorota W.
Taaaa..... tylko znajdź mi strone na której jest coś o oknach, podłogach i posadzkach :/ -
W Sieczkowskim nie ma nic o oknach i drzwiach. Poradnik jest w bibliotece i ma prawie 1000 stron :D O oknach i drzwiach jest ok. 50 stron :] A na wydziale bede dopiero we wtorek :P -
-
sorevell
To jak, ma ktoś coś? :]
Pytanie do tych, którzy mieli już przyjemnoś zaliczać ten exam - o każdym egzaminie krążą jakieś plotki, legendy itp. Jak zaliczyć BO? Uczyć się? Sciągać? Liczyć na litość prowadzącego? :P -
Anonim
Warto się nauczyć rysunków bo one są wysoko cenione. Ściągać można pod warunkiem że się trafi do sali z odpowiednimi prowadzącymi. Pytania są standardowe czyli jakieś układy cegieł itp. -
sorevell
-
Anonim
-
booker
słyszałem że z tych pytań co dał Terlikowski 4 to pewniaki: układ cegieł, stropy na belkach stalowych, fundamenty i jedna z więźb te pytania podobno są co roku pod różnymi postaciami ale to wiadomość z drugiej ręki jesli to prawda to wystarczy sobie to przeczytać trochę porysować i problem z głowy, no chyba że ktoś na 5 liczy...
P.S. czy ustny też będzie? czy to tylko plotki? -
Robaczek
Tylko plotki :)
Żadnego ustnego nie ma :)
Z pierwszej ręki to wiem od samego Terlikowskiego :) -
Robaczek
Czy układ cegieł to wystarczy tylko w wiązaniu pospolitym? I czy to jest na stronie166-167 ??
Jakoś nie jestem pewna... -
booker
tak pospolity tylko że tam jest parę opcji z grubością muru, naroznikiem itp. znajdziesz to na pewno w Sieczkowskim ale nie pamiętam która strona -
sorevell
Czy dobrze rozumiem? Uklad cegiel tylko w wiazaniu pospolitym? A pozostalych sie nie uczyc? -
ŻochO
wiadomo kiedy wyniki kiedy wpisy?
a widomo kiedy z drewna wyniki i wpisy?
może jak ktoś będzie szedł oblukać wyniki wziąłby aparat i podzielił się listą szczęśliwców? -
sorevell
-
-
Karol
Lepiej powiedzcie czy są jakies pewniaki na drugi termin? BO do pierwszego niestety nie miałem okazji podchodzić...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne