-
Kaczy1988
-
*_* uLa *_*
a to chyba moj kalkulator, wlasnie mialam pisac ze go zgubilam:P czy znalazles go w sali od numerkow;> :) -
*_* uLa *_*
A nie, moj to casio fx991es, więc jesli ktoś go znalazł lub cos slyszal o nim, to byłabym bardzo wdzięczna za informacje :) -
Doktor
-
-
Słopa
-
*_* uLa *_*
O, to super:) Myślę ze się jakoś dogadamy; -) już ja wiem co Cię najbardziej uszczęśliwi:P hehe:-) -
Horacy
Zgubiono piórnik dziś w sali 331 ok. godziny 13. Szczęśliwego znalazcę proszę o kontakt. -
maniek
zgubiłem książkę "Ojciec chrzestny" w sali 301 po wykladzie z BO, dzisiaj po godz. 13. jeżeli ktoś znalazł lub wie co sie z nia stało proszę o kontakt.
z gory dzięki!
-
ola srola
zgubiłam na wydziale telefon nokia 5300 czerwono biała, prawdopodobnie w 432 lub 608, jeśli ktoś znalazł, proszę o kontakt -
Paweł
zgubiłem pendrive kingston 4 GB, na ktorym byl projekt domku w archicadzie. jakby ktos go znalazl prosze o kontakt. -
maniek
zgubiłem książkę do laborek z wytrzymalosci materiałow w okolicy sali 207 lub Pakamery, dzisiaj ok. godz. 10. jeżeli ktoś znalazł lub wie co sie z nia stało proszę o kontakt.
z gory dzięki!
-
Michał Kaliński
zostawilem dzisiaj pomaranczowy pendrive z projektem w archicadzie w sali 22. jakby ktos go znalazl to bylbym bardzo wdzieczny:) -
Maciekk
-
Justyna
w sali 21 znaleziony został pendrive. jest na razie u mnie:) więc kontakt na priv -
Wiaq :>
zaginęła teczka niebieska (trochę zniszczona) w środku znajdowały się projekty z drewna z kartką od Węglarza .
tel:607054410 -
Seba
Zgubil sie zeszyt do mechaniki konstrukcji, dzisiaj w godzinach 12-16, najprawdopodobniej przy xerze w stolowce lub przy 439 GG. Cecha charakterystyczna - wypelniany w wiekszosci olowkiem. Jakby komus wpadl w rece to prosilbym o info tutaj albo pod nr telefonu (w srodku zeszytu) -
Rafał
W sali 134 GG znaleziono materiały:
- jakieś obliczenia stropów
- notatki z dzisiejszego prawa budowlanego :D
- oraz pewną normę PN-EN ISO.
Materiały te tanio oddam właścicielowi; )
PS. W celu weryfikacji konieczne będzie podanie numeru w/w normy! :D