PW - Inżynieria Lądowa IV rok [446]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

Czy wie ktos moze cos konkretnego o wakacyjnych terminach konsultacji z architektury?
  • PiWCuk

Ja wiem, że Neubart będzie w najbliższy wtorek o 18. Nie wiem jak inni, ja będę we wtorek to mogę się spytać o dalsze terminy, jeśli będą.
  • Bordo'wy

Bede wdzieczny za info:) bo niestety w tym tygodniu nie dam rady ich odwiedzic
  • cham prostak ten zia

a w tym kiedy są?
  • PiWCuk

Jednak nie wiem nic konkretnego, ja usłyszałem że "na razie starczy, wrzesień jeszcze jest" ale z tego co zrozumiałem z rozmowy kogoś innego to mają jeszcze wywiesić kartkę z konsultacjami, w każdym bądź razie nie wiem czy są za tydzień
  • Bolek

Neubart ma byc za tydzien we wtorek normalnie
  • Bordo'wy

A czy on przyjmuje prace od wszystkich? Czy tylko od ludzi, ktorych prowadzil na zajeciach? Bo moim prowadzacym byl Bujnowski i nie wiem czy musze go zlapac czy moge isc do Neubarta.
  • Seba

• Bordo'wy

Dzieki wielkie za fotke! Troche wyklarowala sie sytuacja. Ale mialbym prosbe, jesli ktos bedzie w ten wtorek u Neubarta, to niech spyta sie czy bedzie sprawdzal projekty innych prowadzacych. Wiem, ze tak bylo w zeszlym roku, ale wole sie upewnic czy dalej tak to dziala.
  • Seba

Jak ktos jest zainteresowany - Neubart jest w poniedzialek 18-20
  • fafek

Projekty można oddawać tylko u swojego prowadzącego!
  • M

Neubart jest też we wtorek? czy tylko w poniedziałek będzie?
  • Bolek

ktos sie orientuje kiedy beda architekci we wrzesniu ? Konkretnie chodzi mi o neubarta
  • Seba

Neubart jest na pewno we wtorek... a wie ktos moze czy jutro jest jakis egzamin czy cos zeby ich zlapac wczesniej niz dzien przed obrona?
  • Bordo'wy

Z tego co wiem to nie bardzo. Ja w ten wtorek czekalem do 22, zeby ocenili mi prace tego samego dnia. Jako alternatywe Bujnowski zaproponowal wlasnie konsultacje w przyszlym tygodniu.
  • Seba

No to chyba czekalismy razem bo ja po 22 od Dolota wyszedlem :p jutro jest kolos poprawkowy nby, ale nie wiem czy beda chcieli gadac z kims o projekcie
  • Bordo'wy

>Seba napisał
    >No to chyba czekalismy razem bo ja po 22 od Dolota wyszedlem
    >:p jutro jest kolos poprawkowy nby, ale nie wiem czy beda
    >chcieli gadac z kims o projekcie

och kurwa faktycznie; ) teraz po zdjeciach sie zorientowalem; ) a co do projektu to mi Bujnowski dal jasno do zrozumienia, ze bedzie mozna konsultowac/oceniac dopiero we wtorek
| |

Grono III roku Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)