-
Fuck the world
-
Guma
-
Guma
wykłady 3 i 4 (czwarty zaczął się na trzecim). Pytania dołączono do wykładu (są na końcu pliku).
-
Guma
-
-
Guma
wykład 5 zostanie przekazany po następnym wykładzie. odpowiedzi pisać wg poprzedniej listy pytań. -
Guma
Kolejna porcja wykładów: zaległe, bieżące i przyszłe. pytania na końcu pliku -
Guma
wykład nr 9. pytania stare robić z wykładu 8 lub ułożyć własne z wykładu 9 -
Guma
-
Guma
-
Guma
przypominam że powyższy wykład jest wciąż aktualny (z niego pisać kartki).
poza tym informacja: nie można zdawać egzaminu z betonów III bez betonów II -
Guma
-
tomass
Ma ktoś może opracowane te pytania? Np z poprzednich lat? Miło by było gdyby się podzielił:) -
Guma
wykład 13
wymagana ilość kartek z wykładów spadła do 8, lista szczęśliwców czytana była na wykładzie, ale raczej będzie wywieszona jeszcze w gablocie -
Maciekk
-
fafek
Ma ktoś jakieś opracowania, z których da się nauczyć na egzamin z tegoż przedmiotu? -
Guma
jeśli ktoś jeszcze nie pobierał wykładów to wrzucam paczkę wszystkich wykładów.
http://www.multiupload.com/3LK54LW3...
miłej zabawy... -
Skub
Dzisiaj kumpel sprzedał mi cynk - może kogoś on zainteresuje. Ponoć jest możliwość podejścia do betonów 3 nie mając zaliczonego egzaminu z betonów 1-2, ale prawie nikt o tym nie wie, sam Mr Knauff nie robi z tego problemu.
Na ile to jest prawda, ciężko mi powiedzieć, ale może upewnijcie się u samego Knauffa i dajcie znać innym, bo szkoda by było tracić jedyny "trójkowy" termin w sesji. -
fafek
-
Wojtek
pamięta ktoś albo może ktoś ma jakoś zebrane pytania które pojawiały się na poprzednich terminach egzaminu? chodzi mi tylko o pytania z egzaminów a nie opracowanie