PUNK [1963]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zastanawiam się, jakimi autobusami powinienem się poruszać po Warszawie (na gapę; p), żeby było tak anty i w ramach walki z systemem? Starymi Ikarusami Z60 czy nowiutkimi Neoplanami i Solarisami? Mają być krótkie, przegubowe, a może i niskopodłogowe? Nie przyjmuję odpowiedzi typu "nie jeździj autobusami" bo zapieprzać na piechotę mi się nie chce, a do prawka i wozu daleko...
  • Anonim

ja tam jezdze 116 :D... najelepiej z jakas ladna panna w srodku... :) i zeby byly miejsca siedzace albo czysta podloga ... bo chore nogi mam :]....
  • ! BARTUNIO !

nocnymi :)... np 611, a 116 tesh jezdze :D
  • Anonim

jezdze na gape 10 lat i tylko raz zlapal mnie kanar :P a i tak nie zaplacilam!
  • Anonim

a jezdze do przyjaciolki na tarchomin :P 508 e4 itp .... a tak to wole tramwaje :P lub moja kochana kolejeczke wkd hahaha ...
  • MAGDALENA BEZWSTYDNICA

racja:]
    jakie autobusy?hmm..na pewno te co jeżdża najbliżej mnie bo mi dupy się zbytnio ruszac nie chce-na pragę głównie:]
  • Anonim

Jade autobusami jakimis tam, ktore doworzom mnie do jakiegos nieplanowanego celu :D nie znam sie tutaj na wawie...wiem tylko jak jakos dojehac to centrum..<.<..blah
  • Malinka7776

o czym wy wogóle tu gadacie?? o autobusach..czy to ma wspólnego cos z punkami..kazdy przecie jest indywidualistą..az mi sie to smieszne zdaje ale oczywiscie bez obrazy
  • Czarecki wszystko gra

Czerwonymi:)
  • ! BARTUNIO !

czerwono- zoltymi ]:->
  • książe Iktorn

prawdziwy punk jezdzi punkowym dylizansem...znaczy sie wsiada do smietnika i hop siup z gorki(taki smietnik na kolkach nie kontener)
  • Anonim

Ja jeżdzę 708 tudzież 726 i takimi autobusami powinnien jeździć pank, bo w ramach walki z systemem te riksze jeżdżą mniej więcej z szczęstotliwością jeden na godzinę:)
  • Anonim

a ja teraz anarchistycznie -pszeciw systemowi usionde sobie na skrzyrzowniu i nikt juz nie bendzie mogl jechac tam tendy! Harr harr harr, a to bendzie jakies skrzyrzowanie centralne xD
  • Czarecki wszystko gra

albo w ramach walki z systemem zapierdalac z buta:)
  • ! BARTUNIO !

patrz co kolega napisal na samej gorze:-):

'Nie przyjmuję odpowiedzi typu "nie jeździj autobusami" bo zapieprzać na piechotę mi się nie chce, a do prawka i wozu daleko...'
  • Czarecki wszystko gra

no to mozna ukrasc rower z supermarketu. Albo wozek sklepowy... A autobus? Paaanie i Paaanowie... Brudne, smierdzace, nieekologiczne, bilety drogie:)
  • Anonim

pank powinien siedziec na dachu autobusu i straszyć ludzi plunieńciem. jezeli nie zrobi tego choc raz w zyciu, wtedy nie może być pankiem.
  • Kura. Zaklinacz Szympansów...

ja lubię jeździć takimi, w których sa stare wielkie otwierane okna, jednyne piękne i dobre to ikarusy. solarisy i neoplany tudzież many to straszna szmata.
    no i trzeba porykiwać na staruszki co się pchają zanim się wysiądzie. nazwać ją kurwą, zmieszać z błotem. uh.

szkoda że nei ma już w wawie trolejbusów, były fajne i cihce
  • Anonim

Wszyscy kyurzy jerzdrzom autobusami som brudni, nie myjom uszy (jak prawdziwe punx) i nie majom fajnej szczoteczki punkowej do zembuw, bo wcale nie myjom (te niechluje!) zembuw, wienc ja teraz bende jezdzila tam takim wuzkiem z supermarketu, to tez nie szkodzi naszemu srodowisku i jest do tego zdrowe (bo jest sie na swierzym powietszu)

(harr harr harr, czy to eszystko nie brzmi super intelligentnie i expertowo? :D)
  • ! BARTUNIO !

brzmi punkowo xD