HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4662]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tmk

ma ktos moze ich nowa plyte?
  • slowdive

ja mam, ale nuda.
  • s314ryt

ta plyta dosc wysoko poszybowala, jesli chodzi o chartsy :)
    w ogole, lubie klimat NY, ktory troche sie z nich saczy i Karen O, ona jest charyzmatyczna :)
  • starsucker

Karen jest zajebista :)
    i płyta też całkiem w cipke chociaż troche mi się znudziła. w każdym razie phenomena, honeybar i warrior... najlepsze; )
  • august winterman

maja grac w wawie jakoś pod koniec lata chyba...
  • s314ryt

eee? no co ty?!?!
    kurrrwa! a mnie nie bedzie :/
  • slowdive

lol, to ty nie wiesz?

30 sierpnia na jedynym koncercie w Polsce wystąpi amerykańska formacja Yeah Yeah Yeahs.
    Zespół zagra w warszawskiej Proximie w ramach europejskiej trasy koncertowej promującej najnowszy album "Show Your Bones"
    Będzie to pierwsza wizyta tego trio w Polsce. Więcej informacji na temat koncertu oraz biletów wkrótce

YEAH YEAH YEAHS
    30.08.2006 20:00
    KLUB "PROXIMA" WARSZAWA
    UL. ŻWIRKI I WIGURY 99A
    Więcej informacji: agencja@minta.pl
  • s314ryt

nie wieeeeeeeeeem:PPP
    szukam gigow w Oslo i calej Norwegii w tym roku :P

kto gra przed nimi?
  • slowdive

jeszcze nie wiadomo, pewnie wjebią jakis żenujący TCIOF albo inny szit
  • s314ryt

pewnie tak.. dokladnie ten zespol obstawiam; )
  • tmk

tciof?

a chcecie wystapic w teledysku yyy?

http://www.yeahyeahyeahs.com/cheate...

:))))
  • s314ryt

shiit.. troche zaluje, ze nie bedzie mnie na tym gigu.
  • s314ryt

download.

oficjalny klip do GOLD LION

http://www.idioteq.tk

video section

• s314ryt

news.

Grupa Yeah Yeah Yeahs sięgnęła po utwór "The Diamond Sea" z repertuaru Sonic Youth.
    Interpretacja tria ukazała się za pośrednictwem sklepu iTunes. Wraz z coverem, wirtualną EP-kę wypełniły kawałki "Cheated Hearts", "Gold Lion" oraz "Turn Into".

Przypomnijmy, że nowojorska formacja wystąpi 30 sierpnia w warszawskim klubie "Proxima". Karen O wraz z kolegami promować będzie wydany w marcu 2006 roku longplay "Show Your Bones".

onet.pl

• s314ryt

ktos z Was idzie na ten gig?

• s314ryt

news.

Kolejnym artystą, który zagra przed Yeah Yeah Yeahs w warszawskiej "Proximie" będzie Imaad Yasif.
    Imaad jest gitarzystą Yeah Yeah Yeahs, ale znany jest również z działalności w zespole Lowercase oraz !alaska!.

W roli supportu przed Yeah Yeah Yeahs wystąpi też formacja Los Trabantos. Los Trabantos tworzą cztery kobiety grające na gitarach elektrycznych i saksofonie oraz perkusista - jedyny reprezentant płci męskiej w kapeli. Ich twórczość to prosty, melodyjny punk rock i spora dawka poczucia humoru. Impreza odbędzie się 30 sierpnia.

Bilety na koncert dostępne są w cenie 65 złotych. W dniu imprezy ich cena wzrośnie o 10 złotych.

onet.pl

• s314ryt

news.

We recently recorded a 4 song acoustic session in SF during our US
    Tour, featuring Cheated Hearts, Gold Lion, Turn Into, and an amazing Sonic Youth track called Diamond Sea. You can check out the EP on iTunes!! Click here to buy it!
    http://ax.phobos.apple.com.edgesuit...

myspace.com

• s314ryt

byl ktos dzisiaj na ich gigu w Proximie?

• deadkennedy

poprzednia plyta byla denna!! nawet nie moglam skonczyc slchac

podobaja mi sie moze 2 kawalki:/
  • Anonim

Ja byłem i zdecydowanie nie żałuję:D:D:D
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)