-
moi kolejni ulubiency gatunkowi (co, zaznaczam, nie oznacza, ze ulubiency ogolnie; ))
http://www.punkrockvids.com/downloa...
Juneau
Live At PoundSF, San Fransisco, CA
live VIDEO
Mistrzowski kawalek..
osobiscie, wole 100x 2 pierwsze EPki niz 2 kolejne albumy ..
what'cha think? :> -
Anonim
jak dla mnie to naprawde dobry zespół, jeden z moich ulubionych i zgadzam się w 100 % że kawałek jest mistrzowski x) -
Dziewiątek
noo ffaf to zdecydowanie 1 z moich emo faworytów; ) a Juneau to faktycznie mega hit.jak dla mie to każda epka i albumy są świetne, nieco inne (szczególnie Hours) ale ogólnie band zawsze trzyma poziom:) no i występy live...cudo:) -
ya
wg. mnie dobry szit; ] cholernie podobała mi się płyta "Casually dressed and deep in conversation"... zwłaszcza kawałki "Bend your arms to look like wings" i "Escape artists never die"... reszta płyty tesh trzymała poziom... nowsza płyta niestety trochę gorsza ale i tak było kilka zajebistych kawałków - "Streetcar", "All the rage", "History"... ogólnie wg. mnie jeden z lepszych kapel emo -
-
escape artists jest lepiej zagrane na EPce Four Ways To Scream Your Name (2003) :>
przynajmniej ja wole tamto podejscie ffaf do produkcji :)
ale tak czy siak sa ogolnie ok ::> -
Anonim
artists; ]
Amsterdam conversation
The Art Of American Football; ];]
mrahaha.
chlopaki wymiataja. -
Gą
-
Anonim
Czołówka. Kolesie pokazują poziom, mimo, że na scenie stoją jak kołki:P A basista mnie przeraża; ) Kawałek "Gateway Plan" zwala na kolana; ) -
BYLI TACY.. teraz sa ruchawi.. na starych klipach live byli jak TYKI; ))
-
: - )
-
deadkennedy
-
.ori as fuck!
IMO album Casually Dressed Up bla bla bla jest najbardziej wysrodkowany, jezeli chodzi o lekkosc muzyki, jak i jej zadziornosc. Wedlug mnie najlepszy album. No i oczywiscie Juneau >< \m/
Hours juz slabszy, ale dla rownowagi powiem, ze Streetcar jest fantastyczny, przynajmniej dla mnie :]
-
numb
Nie bede tutaj nowatorem piszac, ze pierwsza plyta bardziej mi sie podoba:P
A kawalki "Red Is The New Black", "Escape Artists(...)"brzmia swietnie!(i to tez nie jest odkrywcze heheh)
Z drugiej plyty - "Roses For The Dead"(przede wszystkim swietny klip.Pewnie wszyscy juz widzieli, ale jesli nie, to jest dostepny pod adresem http://punkrockvids.com/?mod=videos...
Ogolnie ffaf to duzy power;]
-
vooyeck
tez lubie... tylko nei wiem dlaczego ale ta ich gitara kojarzy mi sie z iron maiden ? moze ktos mi odpowie ?:P -
ich wioslarz ich slucha.. i wielbi :)
nosza ich koszulki na koncertach -
vooyeck
a jak powiedzialem znajomym moje skojazenie to zrobili wielkie oczy :O -
-
vooyeck
-
Anonim
>s314ryt napisał
>ich wioslarz ich slucha.. i wielbi :)
>nosza ich koszulki na koncertach
o kurwa, ale wiocha :D -