-
-
downtown pony work your pitch
O FCK!!!!!!!!!!! Nieźle napierdalają z tego co słyszę w samplu na stronie!!!!!!!! Jak za dawnych, sepulturowych czasów!!!!!!!!!!!! Może być ogień... Szkoda, że na MySpace nie ma jeszcze numerów. -
Anonim
-
vooyeck
-
-
word. nie myslalem nawet, ze oni juz sie pogodzili; ) very nice, na stronie jest szybko, mocno, ucieszyl mnie ten jeden nedzny kawalek prawei tak jak plyta Nailbomb wiele lat temu; )
-
Anonim
o qrde.. pogodzili sie :| bo kasy potrzebuja! a tej faki co graja to nikt nie slucha i nie kupuje, wiec musza kombinowac... nie pokladam na nich wielkiej nadziei :/ -
Jakub
>t0l3k napisał
>o qrde.. pogodzili sie :| bo kasy potrzebuja! a tej faki co
>graja to nikt nie slucha i nie kupuje, wiec musza
>kombinowac... nie pokladam na nich wielkiej nadziei :/
Sprawdź listy sprzedaży "Dark Ages" na starym kontynencie za nim będziesz pisał takie bzdury...
To, że ostatnie albumy czy Sepultury, czy Soulfly nie są genialne to jedno ale to dalej wysokie poziomy sprzedaży, przy niezmiennym poziome nakładów na ich promocję (to, że nie ma takiego hype jak na "Primitive" czy "Roots" to inna sprawa).
Mówimy o muzykach grających regularnie od prawie ćwierćwiecza, to trochę inna opcja niż plucie na Funeral For A Friend, że zaczęli grać pop na 3 albumie, czy Fall Out Boy na MTV.
Na razie wszystko co mogę napisać o tym nowym zespole Cavalera & Cavalera to, że ma beznadziejną nazwę ale w składzie ma średniego gitarzystę i fantastycznego perkusistę. Tyle. Czy to skok na kasę, czy może jednak nie - oceni się jak płyta będzie na półce. -
-
Anonim
ja swoje zdanie powiedzialem... im to trzeba juz dawno z dziecmi w domach siedziec... watpie ze bedzie rewelacyjnie, a jak nie bedzie to i nie kupie(nie sciagne).. a kasy to nigdy za duzo nie bywa... i do czego tu MTV?;] -
Anonim
100% beda ich krecili na tym samym emtivi...
ot spojzcie tylko na te slodziutkie zdjecia: i z gitarka i z mikrofonikiem..
http://viewmorepics.myspace.com/ind... -
-
Anonim
-
Jakub
-
Anonim
no pisalem w temat, zanim zaczelisci mi jechac.. poprostu nie sciekam slina przy uslyszeniu slowa Cawalera, aczkolwiek na nich dorastalem..
nie przechodcie na osobistosc; ] -
-
downtown pony work your pitch
No rzeczywiście chłopaku zwany t0l3k, trochę przesadzasz z tym wszystkim.
A co do nazwy kapeli, to przyznaję, że pretensjonalna. -
vooyeck
-
Anonim
>t0l3k napisał
>no pisalem w temat, zanim zaczelisci mi jechac.. poprostu
>nie sciekam slina przy uslyszeniu slowa Cawalera, aczkolwiek
>na nich dorastalem..
>nie przechodcie na osobistosc; ]
jechac by Ci zaczeli gdyby ktos wprost napisal do Ciebie "idioto"
tego jednak nikt nie zrobil.
co do braci cavalera:
dobrze bedzie odswierzyc stare dobre czasy.
dobrze ebdzie sprawdzic ta sama muze tylko pod inna nazwa.
dobrze bedzie posluchac ich znow razem.
dobrze ze seizeszli.
tragicznie ze sie tak nazwali.
i nie rozumiem co to za idiotyzm ze powinni w domu zostac i dzieci chowac :] no padam poprostu. rozumiem ze wychodzisz z zalozenia ze kapelki ktore wydaja 3 plytke powinny stanac pod pluton egzekucyjny? :P
kumam ze masz jakas dolna granice... np zeby dzieci z rocznika 89 nie dotykaly instrumentow bo to sie mija z celem? -
-
Anonim