-
-
-
august winterman
-
-
-
maciekpiotrek
-
no wlasnie.. zal za dupe sciska, ze nie widzialem ich, jak byla okazja..
-
-
Anonim
-
-
elegancko, graja strasznie INTENSYWNIE, wlasnie to lubie w takim typowo emocjonalnym hc. Sentymentlanie, ale jednoczesnie bardzo mocno :)
-
Anonim
-
maciekpiotrek
wujky Spirycie za ta plytke to normalnie trzeba Cie ozlocic, no poprostu swietna, dawno juz mi zadna nowa plytka tak nie podeszla jak to to o! -
ocieka energia, thats why. Jak juz wspomnialem, MOC! Tylko tego typu granie, niesustannie intensywne moze miec jedna wade. Moze stawac sie monotonnym i sie nudzic. Mam nadzieje, ze z ta perelka nie stanie sie tak za szybko :)
-
Holy X Hell
fuck.. sknadynawia ma naprawde charakterystyczne granie..
wiekszosc kapel to soundscapes.. duzo "noise"owych motywow..
Meleeh jest naprawde zajbeistym band'em, a niektore motywy przypominaja mi ODROBINKE - BENEA REACH.. mimo ze t zupelnie inne granie..
mam nadzieje ze beda grac u siebie jakies gigi niedlugo bo chetnie sie wybiore zeby ich zoabczyc.. -
dokladnie! maja takie zajawki, ale to mnie cholernie cieszy.. w pt. wracalem skads w nocy, mialem meleeha na uszach, to myslalem, ze po prostu dolece, a nie dojde do domu... MOC MOC MOC :)
-
GR3G0R14N
kurde te piosenki z ms'a mają WYKOP ! !
ale ma ktoś cały album do udostępnienia? -
juz wrzuam, bo nie moge namierzyc, a ten, ktory na idioteqa wrzucalem juz zdechl
-
-
GR3G0R14N
-
Holy X Hell
o kurwa.. dude.. myslalme ze wigilia jutro,.. nie wiedzialme ze to 24! :o