-
-
Anonim
-
Jakub
>Kanada napisał
>poleć ktoś jakiś dobry materiał tej kapeli.
Oni mają tylko dwa pełne materiały: "War Without An End" i "Walking Into Nightmares" + jedna EP. Więc po prostu sprawdź te dwa.
>s314ryt napisał
>Dawaj Jakubie. To bedzie pierwsza od dluzszego czasu
>dyskusja na tym forum :D
Stary, wiesz jak się kończą gadki z psychofanami, heh, ja tam mam swoje subiektywne odczucie mam i jest dobrze znane, jak już mówiłem, to temat o metalu i niech taki zostanie, bez wciągania w to efemeryd. Ja tam kłócić na gronie mogę się tylko z Tobą, na resztę szkoda mi czasu; ) -
-
Kml
a kto kolego mówił o kłótniach? chciałem tylko poznać Twoje zdanie... nie znasz mnie, pewnie nawet nie widziałeś żadnego mojego posta a nazywasz psychofanem? hehehe. ale w sumie to i lepiej ze nic nie napisałeś... po tonie wypowiedzi powyżej na nic mądrego i merytorycznego się nie nastawiam. wiec pozdrawiam i STAY TOUGH!; ) -
Jakub
A czy piszę do Ciebie/o Tobie, opamiętaj się, zluzuj majty, i patrz kto jest odbiorcą.
No chyba, że coś jest na rzeczy skoro gdzie indziej adresowane komunikaty bierzesz do siebie. Chcesz się cisnąć to się ciśnij ale mnie do piaskownicy nie wciągaj. -
Kml
na rzeczy jest to ze chciałem żebyś rozwinął wypowiedź o "pozerskim ścierwie", a ty kontynuujesz ze z psychofanami nie chcesz się kłócić.. jakbyś to odebrał? ja się nie cisnę tylko się śmieje... a do swojej pisakownicy nie wciągam byle kogo; ) pozdrawiam po raz drugi i skończmy offtop; ] -
Jakub
"pozerskie ścierwo" kontra "chujowo-dyskotekowo-festyniar skie wydanie" - teraz pomyśl z raz to zrozumiesz o co tu chodziło, to w normalnych warunkach jest proste do wychwycenia, a o tym by nie zmieniać tematu napisałem 2 dni temu, więc to chyba tylko powinieneś kierować ku swej osobie.
I proszę bez zabaw w "pozdrawiam". -
Kml
pierwszej cześci Twej wypowiedzi komentował nie będe. a co do ostatniego zdania to: Nie wiem co złego jest w słowie „pozdrawiam”. „Pomyśl z raz to zrozumiesz o co tu chodziło, to w normalnych warunkach jest proste do wychwycenia” i Wg większości mieszkańców tej planety to przejaw jakiegokolwiek szacunku dla drugiego przedstawiciela tego samego gatunku i jest elementarnym wyznacznikiem kultury. Jeśli dla Ciebie to słowo ma jakiś pejoratywny wydźwięk albo jest forma zabawy to chyba żyjemy w różnych kręgach kulturowych. Życzę wytrwałości w odnajdywaniu się w tym europejskim. :) -
Jakub
Jebie mnie to jakie interpretacje sobie dorabiasz, po prostu nie widzę sensu/miejsca tutaj na kurtuazyjnie gierki, które choć minimalnie obyty życiowo człowiek wie, że stosuje się do oficjalnej korespondencji. Wydaje mi się, że przede wszystkim to miałeś zakończyć te rozmowę, a nie stosować tu tę śmieszną erudycyjną ekwilibrystykę i ciągnąć puste tematy? -
Kml
Walking Into Nightmares.... dobry album... aż z ciekawości zobaczę czy naprawdę są aż tak słabi na żywo jak chłopcy tu opowiadają... :D -
Noo i tak sie zaczyna promocja koncertu Warbringer na naszym forum :D
-
Anonim
w razie jakbyście chcieli się kiedyś bić chłopcy, to mogę być sekundantem,a dla zwycięzcy wypalę na cześć z flinty i zagram na trąbce.hejhopsajuhu.