HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • august winterman

• s314ryt

Wow :)
  • downtown pony work your pitch

O FCK!!!!!!!!!

• IDIOTEQ

"25 listopada w warszawskiej Stodole zagra Alice in Chains.

Twórcy przebojów "Would?", "Them Bones" czy "Rooster" przyjadą do Polski, promując planowany na 28 września album "Black Gives Way to Blue". Materiał powstał w składzie Jerry Cantrell (wokal, gitary), Mike Inez (bas), Sean Kinney (perkusja) oraz William DuVall (wokalista). Ten ostatni zastąpił Layne'a Staleya, który zmarł w kwietniu 2002 roku.

Ci sami muzycy wystąpili już w Polsce, grając w czerwcu 2006 roku w katowickim Spodku.
    Zobacz zdjęcia z tego koncertu!

Bilety na warszawski koncert w cenie 143 złotych dostępne są na stronie internetowej Livenation.pl."
  • Blackstock

Następni przyjebali cenę z kosmosu...

Widziałem ich w Spodku '06 (za 90 zeta więc spooooro mniej niż teraz), koncert świetny, nawet DuVall dawał radę na wokalach, momentami brzmiąc jak wypisz wymaluj Layne. Jedyny mankament - wówczas zagrali 13 numerów co dało niecałą godzinę grania... Troche mało.

Miejmy nadzieję, że obecnie (przynajmniej czasowo) wypadnie to korzystniej; )

Jak znajdę pieniądze na ulicy to jestem na bank. Jeśli nie - zobaczę ile zostanie mi po Mudhoney w październiku i kilku innych wyprawach okołokoncertowych...
  • Jakub

To nie jest Alice In Chains... Kocham zespół ale na ten koncert nie pójdę, podobnie jak olałem poprzedni wbrew namowom ziomków.
  • Anonim

No cena nie zachwyca... szczególnie, ze jest to Stodoła.
    Koncert na pewno warto zobaczyć, bo nowy wokalista jest naprawdę świetny, a czasem brzmi zupłenie jak Layne. Tak czy siak zobaczę, co się pojawi na supporcie i wysłucham nowej płytki - dopiero wtedy zadecyduję, czy pójdę.
  • Anonim

za drogo za samo Alice In Chains.. :/
  • IDIOTEQ

Alice in Chains - "Your Decision" LIVE at Jimmy Kimmel Show
    http://www.youtube.com/watch?v=4ehL...
  • my dead sweet frankie

>Gosia napisała:
    >za drogo za samo Alice In Chains.. :/

bzdura! grają średnio 18-20 kawałków więc support może się gonić :]

no bez kitu, nikt nie idzie?
  • s314ryt

Nikt. Bedzie pusta Stodoła :)
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)