HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

Malo ludzi. Naprawde dziwne :)

Wiecej nie powiem, bo mam za duzo do powiedzenia, a musze isc spac :)
  • m∂cieto

dobrze ze na poczatku nowy album obskoczyli dzieki czemu zakonczyc mogli czyms lepszym :D a gavinowi sie chyba spodnie rozdarly lol :D
  • august winterman

wypas koncert
    frekwencja nie rewelacyjna ale i tak nie bylo zle

http://www.setlist.fm/setlist/dredg...
  • .uηtouchable

swietny koncert:D
    ahh DREDG *_*

napisze wiecej jak sie wyspie :]
  • s314ryt

>august winterman napisał
    >wypas koncert
    >frekwencja nie rewelacyjna ale i tak nie bylo zle
    >
    > http://www.setlist.fm/setlist/dredg...

Gdzie Ty byles, dude? Bylismy cala ekipa, myslalem, ze zrezygnowales z tego koncertu :)
  • Tomaszey

mega koncert, jak na stodołę wysmienite nagłosnienie, zespoł na żywo prawie perfekcyjny, co wiecej powiedzieć - marzyłem o tym koncercie od kilku lat i sie doczekałem :)

a gadanie, ze za duży klub... no mógłby być mniejszy, w palladium bym ich widział, ale ktos na laście napisał, że w jadłodajni bylo by spoko - tam by sie ludzie pozabijali, a oni nie pomieścili na tym podescie zwanym sceną :) swoją drogą nie wiem dlaczego była tak słaba promocja, prawie zadnych plakatów na mieście nie widziałem.
  • s314ryt

W Jadlodajni?!?! LOL :D Chyba komus cos sie delikatnie mowiac popierdolilo :)
  • m∂cieto

a csu wywolywalo we mnie <rzygi> i wcale nie koloryzuje za kazdym razem gdy wlaczal sie wokal mialem wnerw .
  • Anonim

Nie lubie Jadlo to taka kanciapa, w ktorej musielisbysmy zapomniec o wygodzie, dobrym oswietleniu etc.
    Po koncercie jestem nowym czlowiekiem.
  • Anonim

22 kawalki, pieknie.
  • m∂cieto

>Po koncercie jestem nowym czlowiekiem.

hmm mamy zbiezne odczucia
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)