HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .uηtouchable

a ja za to mam bardzo pozytywne odczucia po tym koncercie (jesli mozna to tak nazwac:P). Mialem w sumie nie isc, bo tyle hajsu za bilet??!! ale okazało się, że dostałem go od cioci z racji imienin, więc grzechem byłoby opuścic takie wydarzenie :D Manson był obleśny, arogancki, krnąbrny i odrzucający - wcale mnie to nie zdziwiło. Za to show zrobił na prawde niezłe. jesli ktos watpil czy on jest jeszcze w formie wogole na koncerty to moge w 100% powiedziec ze jest! Kazda piosenka to byl zupelnie inny spektakl! inne stroje, rekwizyty, gra aktorska, światła, dym itd itd... Świetnie to wszystko wypadło i tworzyło mega atmosferę! Troche mnie przeraziła publika: pełno pomalowanych twarzy, mrocznych ubiorów, soczewek z białymi (bądź czerwonymi) źrenicami, transwestytów, przebierańców itp - normalnie jak na halloween XD A co jeszcze straszniejsze, to to, że wszyscy traktowali Mansona jak jakiegoś bożka! Skandowanie i wiwaty można było usłyszec w każdej przerwie między piosenkami - co więcej - Ludzie skandowali za mansonem już na supporcie (który swoją droga nie był jakiś oszałamiający)! Jemu myślę, że też się podobało, pochwalił naszą polską publikę, mówił, że jesteśmy: "...the best fuckin croud in the world!". Na Irresponsible Hate Anthem nawet owinął się w biało czerwoną flagę!:) Generalnie o tym wydarzeniu mógłbym jeszcze pisac i pisac, bo było tam tak dużo najróżniejszych elemantów, że nie sposób jest tego sklecic w paru zdaniach. Generalnie jestem zadowolony z tego koncertu ale nie wiem czy bym się wybrał na niego jeszcze raz:P heh, w sumie czas pokaże:]

peace!
  • s314ryt

Normalnie punk rock; )
  • Anonim

Manson - dobre Show.

Za to mnie urzekła Esoterica .
    Świetny wokal, dobre melodie i spojne kompozycje.
    Taki popowy depressive rock.
    bardzo lekka i popowa wersja Katatonii - moglbym zaplacic 100zl zeby zobaczyc i posluchac ich jeszcze raz na zywo - tym razem w pelnym wymiarze.

Manson - dobre show i tyle, nie zaskoczył mnie ani nie rozczarował.
    Stodoła to wyśmienite miejsce na ten koncert - był tłum był ścisk, był pot spływający z twarzy na podłogę było wszystko czego na dużym koncercie można sobie życzyć.

Czy warto było wydać 170zl?
    Sądzę że tak
  • ♂ButterflyΣr♀

chujoza na maxa z tym MM
    ja pierdole - dla mnie dno totalne, a pomyslec ze jakies 15 lat temu sie jaralem! shiiit!
  • .uηtouchable

>♂ButterflyΣr♀ napisał
    >chujoza na maxa z tym MM
    >ja pierdole - dla mnie dno totalne, a pomyslec ze jakies 15
    >lat temu sie jaralem! shiiit!

czmu?
  • .ori as fuck!

Nie słuchaj go; )
  • .uηtouchable

ok:) As U wish :)
  • ♂ButterflyΣr♀

wiesz co, zeby to ujac w jakas spojna calosc, to pewnie dlatego, ze obecny MM nie jest mym Guru jakim byl kiedys, w mozgu mi sie teraz sporo pozmienialo, pewnie dlatego inaczej to Go odbieram,
    wiem nie bylo mnie na koncercie, ale po obejrzeniu kilku zarejestrowanych filmow youtubowych moje odczucia byly zadne i mysle ze ostro bym sie zanudził, ale to tylko moje wlasne Wielkie Joł - koles jest juz chyba sam soba strudzony, i chyba juz najwyzszy czas pojsc na zasluzona emeryture, mysle...
  • ♂ButterflyΣr♀

>.ori as fuck! napisał
    >Nie słuchaj go; )

Sam sobie pogadaj!
  • .ori as fuck!

Ja Ciebie też.
  • ♂ButterflyΣr♀

>.ori as fuck! napisał
    >Ja Ciebie też.

czemu nie poszedles dzisiaj na:
    SO I SCREAM or
    HARD TO BREATHE
    tylko mi tu zamulasz? :]
  • .ori as fuck!

Bo wolałem OSTRego (: HTB w ogóle mi nie podchodzi, a SIS zbyt metalowo jak dla mnie :]
  • ♂ButterflyΣr♀

Ah moj boze!

ale spoko - tez wolałbym O.S.T.R.ego - szakunec dla człeka i Cie za wybor, wszystkie grzechy przebaczone,
    ale MM i tak sie nie nadaje :D
  • Anonim

ojezus.
  • s314ryt

Christ
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)