HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4662]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

http://www.myspace.com/blindead

http://www.blindead.net/

niesamowicie klimatyczne, ciezkie, emocjonalne... doom metalowi mistrzowie z Gdyni! Kto nie zna, niech sie schowa; PP

plytka

BLINDEAD – Devouring Weakness (2006)

do zassania z http://www.idioteq.com
  • Anonim

Uuuuu!....Coś cieniutko na tym forum!czy już nikt nie słucha dobrej muzyki?
  • .uηtouchable

Polski stuff. Mało kto ma/posiada ich mp3/płytę:] Jak dla mnie kawał dobrej muzyki:D
  • Anonim

Fakt!teraz to juz trudno dostać ich materiał!Ale jeszcze trochę poczekamy i dostamiemy nową porcję " ciężarowni";-)
  • s314ryt

kozacki material, to fakt :]
  • Anonim

Jeśli chodzi o zeszły rok to mój zdecydowany NR 1 w Polszy.
  • Anonim

A co konkretnie?Jestem ciekawa!
  • Anonim

>UnToUcHaBlE napisał
    >Polski stuff. Mało kto ma/posiada ich mp3/płytę:] Jak dla
    >mnie kawał dobrej muzyki:D

Ja osobiście znam conajmniej z 15 osób posiadających płyte;)
  • Anonim

JAKBY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY TO....56. METAL INVASION FESTIVAL III - klub DEKOMPRESJA (ŁÓDŹ, ul. LIMANOWSKIEGO 200
    - DAWNE KINO "ADRIA") 08.06.2007 (piątek), g.18.00
    /BLINDEAD, TEHACE, MASTABAH,
    TENEBRIS, CHORDATA, SYNDROM/
  • Anonim

W sumie dawno w Łodzi nie byłem;)
  • s314ryt

dzieki za info! wklejaj takie rzeczy tez do przyklejonego tematu z informacjami o gigach..
  • Złork

Mniam mniam, kupuje.Mam wrażenie że bardziej by pasowali jako support Isis niż Oxbow i Boris.Ale cóż...
  • Izoldka

najświeższe newsy z obozu BLINDEAD; o)
    w sierpniu chłopaki wchodzą do studia - nowy materiał miażdży :)))

a pod koniec roku trasa po Polsce, ale o tym jest już info na myspace

na razie to tyle :)
  • Anonim

eee bylem na nich jakos pol roku temu i meczyli bule, ale robili to dosc ladnymi melodiami. mimo wszystko musze przyznac ze nie sa tragiczni; )
  • Izoldka

hehe; ) no tak .. nie jest to typowy boyzzzband, którego muza wprawia bioderka w ruch; o)

niestety nie stać mnie na obiektywną ocenę, ponieważ emocjonalnie i uczuciowo jestem z nimi związana :) ale nie o tym, nie o tym; o)
  • sackerdos

Juz dawno po koncercie w Dekompresji, ale nie powstrzymam się od małego komentarzu:)

wiec Blindead zmiotło mnie z powierzchni ziemi, rozwalilo mi komórki mózgowe i wypaliło bebenki w uszach!Czułam jak kazda kiszka, kazd najmniejszy nazad przemieszcza sie we mnie! Wokalista ma powera w sobie i energie (no i poczucie chumoru) ktora wykozystuje w bardzo dobry sposob! łaaaaa!!! szkoda tylko ze na ich koncercie pozostala nieliczna grupka osob!wiekszosci zarzarłych mHrocznych metalowcow zwyczajnie sie wykruszyla! Jak tak wogole mozna zeby wychodzic przed najlepszym zespolem ktory ma grac danego wieczoru o_O ?? Niepojete dla mnie! Ten kto nie był ma naprawde czego zalowac!!! inne zespoly tez byly kapitalne ( z malym wyjatkiem Tenebris..gdzie nastala senna atmosfera na sali:P, nie zebym nie szanowala staruszkow ale na Szatana! to mial byc rozpierdalajacy koncert a nie usypiajacy )
    A Pana z Mastabah musze pochwalic za niesamowity glosik mimo niepozornej posturki i wygladu ( takiego skurczu nozek jaki on mial przy wydawaniu z siebie glosu to nigdy nie widzialam!)

Na koniec powiem ze podobno szykuje sie w pazdzierniku nastepny koncert Blindead w Łodzi:)
  • Anonim

Będzie cała trasa, zaczynają 25.10.
  • sackerdos

Czy ktos sie wybiera?:)
  • Anonim

>sackerdos napisała:
    >Czy ktos sie wybiera?:)

No baaa!Pewnie
  • sackerdos

a oprocz Blindead kto bedzie jeszze grał?
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)