-
soul
-
vooyeck
ja chyba nadal nie doroslem do wytrzymania wiecej niz jednego utworu z rzedu; ] -
soul
blades... niszczy , mam ich utwór ustawiony jako budzik -jeszcze nigdy nie zawiódł:D(gravity) -
-
soul
http://www.youtube.com/watch?v=x06F...
live z mosh it up fest 2008
wokal żenua
Msp też odświeżony, podobno wnowy materiał ma nisczyć, a Blades Shall Speak mają brzmieć jak ballady!!
no kurwa ciekaw jestem i to bardzo
-
Odif
Alienacja gra i napierdala ze zwiększonym entuzjazmem niz kiedykolwiek ! -
soul
-
Anonim
dla mnie alienacja się skończyła jak się rozpadła. jak sobie tam gitarzysta chciał plumkać to powinien założyc zespoł pod nową nazwa. a takiej rzeczy że grają numery starej alienacji w nowym składzie w którym jest 1 człowiek ze starej ekipy to juz nie skomentuje. to się nazywa żerowanie na czyjejś twórczości i praca odtwórcza. jakbym był fanem tego zespołu to byłbym z lekka zniesmaczony tym ze nie mieli ochoty wymyślic czegos innego, nowego zanim zaczeli koncertowac. -
Odif
ten zespół nieprzerwanie gra od 97 roku, przewineło sie przez band wiele osob, jedyne co sie nie zmieniło to osoba gitarzysty który w 97%; ) jest odpowiedzialny do dnia dzisiejszego za rodzaj granej muzy...Racje masz w tym ze postac przedostatniego vokalisty nadała wysoki lot Alienacji. Nie zmiania to jednak faktu, ze Alienacja istniała długo przed jego dojsciem do skałdu i juz jakis czas po jego odejsciu -
Anonim
czyli mam rozumieć że chcesz mi powiedzieć ze gitarzysta jest odpowiedzialny prócz aranży gitarowych to tez za perkusyjne, bassowe i wokalne?? poza tym to co napisałeś nie zmienia faktu takiego ze marne jest to ze nawet jak sobnie kogos tam dobrał do zespołu to nie zaczynali nowej alienacji w sensie robic numerów tylko staroci się wszystkich nauczyli i z nimi jeżdza a to jest słabe -
Odif
w tym przypadku to co dla Ciebie jest słabe dla mnie jest przejawem determinacji...Pozdrawiam! -
Anonim
wiesz co człowieku, dla mnie przejawem determinacji jest to ze jak się ma zespół to dąży się do tego żeby ów zespoł sie rozwijał a nie stał w miejscu lub/i się cofał bo robisię nowe numery a nie tylko odgrzewa starocie.nawet jak kapela ma potencjał i tak robi to przypomina o sobie tylko na chwile. starocie juz raz były, były dobre 2 lata temu,choc gravity jest nadal dla mnie super ale na tym się kończy mój zachwyt alienacja. przez ostatnie 2 lata muza poszła tak do przodu że przynajmniej dla mnie słuchanie tego samego co było jestnudne jak ma się 10000000000000 nowych kapel na wyciagniecie reki poprzez myspacy i inne tego typu nasze klasy -