HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m∂cieto

Info: mp3 256 kbps.stereo
    Country: Poland
    Genre: Chaotic mathcore/screamo
    Info: mp3 256 kbps.stereo

http://rapidshare.com/files/1062295...
    Moja Adrenalina - Nietoleruje-Bije (2004)
    1. Nietoleruje-Bije (2:24)
    2. Radio Zywych (2:26)
    3. Za (1:38)
    4. Front Zywych (2:57)
    5. Reakcyjny Knebel (4:09)
    6. Alarm-Jest Brak (1:53)
    7. Czas Nie Sprzyja Filantropii (1:39)
    8. Kij (4:15)
  • Anonim

brać, jedna z lepszych polskich płyt ostatnich lat. podobno nad nowym materiałem pracują już.
  • Anonim

zajebiści są,byłem na 2 koncercikach ,na jednym prawie zemdlałem po ich występie i koncert się skończył,ale wtedy byłem młody i głupi XD,a teraz moshuje non stop XDXD
  • Yoś

>My Love Feat.Jeanett e napisał
    na jednym prawie zemdlałem po ich występie

lol, jak fanki bekstrit bojs; )

popieram tezy, ze zespol zajebisty, niestety nie dane mi bylo zoobaczyc na zywo, cos nie czesto im sie koncertuje

• s314ryt

a stanikiem tez rzucales?; PPP
  • s314ryt

• .shinn.

na żywo miazga !

wokal bezprzewodowy mic,wioślarz mega długi kabel:D pierwsze co zrobili po wyjsciu na scene-wujebali barierki i 1/2 giga nawalali z ludzmi pod sceną-miażdząca energia.

Widziałem ich z Neumą chyba jeszcze przed premierą nietoleruje-bije.
    W ogole zaejbisty koncert był awrite. Wox MA nawalał mi prosto w twarz z odelgłosći dosłownie 5cm "RADYKLANY FRONT!!!!" :D a Neuma jeszcze z BOgdanem wtedy,Bogdan przegiął nieco,zawiesił się na jakiejś instalacji i pizgnął o glebe plecami mocarnie,coś tam było potem,ze do szpitala na obserwacje pojechał jakoś mnie słuchy doszły...

http://www.myspace.com/pierwowzors - tu jest number z płytki "Broniewski" - cios !! kocham ten band,tylko dlaczego robią chyba wszystko,zeby do nich nie docierać?:D zero sajta,myspace jakiś zakamuflowany,zero niusów :D ale czekać warto.
  • .shinn.

kopiuj-wklej adres myspace bo rozdzieliło nazwe:/

http://www.myspace.com/pierwowzors
  • Anonim

strzelałem gumą z majtek:D
  • Anonim

ha! a ja supportowalem adrenaline kiedys!
    zajebisty zespol.
    coz cicho o nich bo odsszedl perkusista,
    za glowna swoja inspiracje podaja "candirie" :D
  • s314ryt

hehe.. jaki opis znalazlem w necie:

Zetknięcie z tą muzą to zabawa dla twardzieli. To soniczny atak kwasem na Wasze ośrodki sluchu. Z iście matematyczną precyzją zespół serwuje kolejne bolesne ciosy i wgryza się w psyche słuchacza, by zasiać tam ziarno nerwowej depresji. Gitary drążą pokłady podświadomości i pozostawiają słuchacza w stanie totalnego rozbicia. Nerwowy hałas i połamane rytmy to wizytówka tej produkcji. Fanatycy psychotycznego core'a zmiksowanego z nie wiadomo czym na pewno się nie zawiodą. Ta płyta trwa tylko pół godziny. Ale założę się, że i tak więcej byście nie wytrzymali.

• Anonim

blablabla, taki bełkot propagandowy :D
  • s314ryt

hehe... no dokladnie.. a z drugiej strony to bardzo wnikliwa i prawdziwa analiza. wiesz, nie mowie akurat o tym wyzej, bo tu masz racje, ale najlepsze charakterystyki i recenzje to wlasnie te wnikajace troche glebiej niz tylko porownania do innych bandow itp.. Gdy produkt jest naprawde b dobry, to czasem fajnie jest podrasowac recenzje takimi emocjonalnymi psychotekstami; P
  • Anonim

ten opis to troche taki kasliwy, na dobra sprawe nie ma zadnej recenzji, tylko takie nie wiadomo co i jak.
  • s314ryt

no tak tak. krzykliwy opis komercyjny nooo :P
  • Anonim

>s314ryt napisał
    >Gdy produkt jest naprawde b dobry, to
    >czasem fajnie jest podrasowac recenzje takimi emocjonalnymi
    >psychotekstami; P
    >

najlepiej dodawać próbki muzyki, z majspejsa tudzież jutuba. bo na same teksty o sonicznych atakach to ciężko kogoś złapać.
  • Anonim

no ale nie zawsze mozna :D adrenaline znalesc legalnie w necie to problem, keidys na stronie industrii bylo ale cos sie wyjebalo :P
  • s314ryt

>maurycy napisał

>najlepiej dodawać próbki muzyki, z majspejsa
    >tudzież jutuba. bo na same teksty o sonicznych atakach
    >to ciężko kogoś złapać.

hehehe.. true true :)

• Dziewiątek

chętnie bym ich zobaczył na gigu, bo na albumie to bida troche; p
  • s314ryt

nie no.. nie jest zle. Dobrze tego posluchales? nie na glosnikach laptopowych przypadkiem?; P
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)