HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4662]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojt

Zapraszamy do odsłuchania naszego pierwszego dema - http://www.myspace.com/rightpl !!!!
  • - BiGzZ -

Git; ]

momentami trochę za melodyjnie tak hmm "popowo" jak dla mnie; ]

i gdyby wokal był krzyczany; ]
  • Anonim

bardzo podobaja mi sie chórki !
    wlasnie ta melodyjnosc to jeden z ich większych atutów, ale co do wokalu racja, mógłby być krzyczany :)
  • s314ryt

spoko! mi sie podoba.. tylko troche wokal moglby byc bardziej zadziorny, zbyt lajtowy jest chyba :)
  • .uηtouchable

dobry materiał:D a komentarz do wokalu: jak wszyscy:P ogólnie bardzo obiecująco :D
  • Anonim

a mnie sie podoba:) wokal pasuje do tego grania - szybko, energicznie i takie sobie przyspieweczki. duzy plus:)
  • ♠ Jasiek♠

dobre nagranie...wokal ok, podoba mi sie ze instrumentalnie wszystko jest na równi tzn że nie ma czegos głosniej, czegos tam za cicho... gdzie nagrywaliście? :D
  • wojt

dzieki za mile komentarze - nagrywka i miksy robione były w Studio Sophiria u Daniela Szredera a sam master robił Szymon Czech ze studia X/Elephant.
  • K u s i a . !

nie no zespół oczywiscie zajebisty xD co ja moge innego powiedzieć.? :P grac tak dalej chlopcy xP; ]
  • Mery

Right? to moje ziomy:) mogę napisać jedno słychać , masę pracy włożone w nagranie.Zaje..dobrze:) grzecznie jak na kobietę przystało pozdro!
  • Anonim

Powiem tyle z mojej strony - BARDZO OBIECUJĄCE a samo demo mi się podoba.

Oby tak dalej, powodzenia.
  • Grochu

Zajebiste chórki !!!

;); ); )
  • wojt

Right? poszukuje wokalisty.. kontakt rightpl@gmail.com
  • ♠ Jasiek♠

>Sweet Poison napisał
    >Powiem tyle z mojej strony - BARDZO OBIECUJĄCE a samo demo
    >mi się podoba.
    >
    >Oby tak dalej, powodzenia

to im sie powiodło tak, ze teraz wokalu szukają :)
  • wojt

zapraszamy do ściągnięcia dwóch numerów, które od dłuższego czasu są na myspace - macie okazje posłuchać ich w dużo lepszej jakości, tudzież wrzucić sobie na odtwarzacze, telefony, mikrofalówki, termoopiekacze i tranzystorowe rowery. Zachęcamy też do słuchania ich na wspak, wtedy usłyszycie dialog boga z diabłem.
    drugim njusem jest to, że już 18 stycznia nasz wokalista Piotrek i Michał zagrają jakieś numery akustycznie na charytatywnym koncercie w Centrum Kultury w Grodzisku Mazowieckim. Także zapraszamy!

https://www.yousendit.com/download/... - link do spakowanych numerów
  • wojt

- Nowy materiał !!!!
    Udało nam się uwiecznić 5 numerów(a w zasadzie 4,5 bo jeden to najkrótszy numer w historii rocka) z małą pomocą Czaji, Wojtka oraz Klimy w studio Mustache Ministry! Jest to pierwszy materiał na którym można usłyszeć naszego wokaliste Piotrka nie będąc na koncercie, co jest samo w sobie wspaniałe :] 2/5 numerów póki co zawitały dziś dzień na naszym mylansie, możecie ich słuchać i słuchać i słuchać przez całą noc, tylko nie zapominajcie o piekarniku, to ważne.
    Jeden z kawałków jest superspecjalny.. a to dlatego, że gościnnie występują w nim same gwiazdy polskiego hc/szanty/etiuda rewolucyjna - Shorty z Maypole, Damon z Fast Forward, Grochu z Dispel The Crowd oraz Arek z Heroes Get Remembered.
    Mamy nadzieje, że niebawem znajdziemy sposób, aby te pięć numerów ujrzało światło dzienne w nieco bardziej namacalnej formie, tj. CD, a równocześnie z wypuszczeniem CD będą dostępne do ściągnięcia w nienagannej jakości z naszego myspace, tak by każdy był zadowolony. Jeszcze raz dziękuje w imieniu całego Right? realizatorom oraz chłopakom, że zgodzili się zaśpiewać w naszym kawałku! Zapraszamy do słuchania! Wojt - Right? http://www.myspace.com/rightpl
  • wojt

Udało nam się nawiązać piękną przyjaźń ze Spookiem ze Spook Records i dzięki temu już w niedalekiej przyszłości nasz materiał pojawi się na splicie wydanym przez Spook Records... Split będzie z kimś naprawde szanowanym i niezwykle lubianym na polskiej scenie hardcore/punk! To może być spora niespodzianka dla wielu osób! Pozdro, Right?
  • s314ryt

hmmm :)
  • Katia

łoo super!
    mam nadzieje, że ta niedaleka przyszłość nastąpi szybko i bede miała splicika w rekach.
  • wojt

6 marca zagramy na Melodrama Hardcore Fest 2010 w Bydgoszczy z Fast Forward, Matchbox, Good Old Days i innymi fajnymi zespolami :) Wszystko zapowiada się bardzo dobrze, a jako, że 7 marca mam urodziny to proszę wszystkich o tłumne przybycie i zaśpiewanie mi sto larz :] Drugim fajnym newsem jest to, że na trasie w lutym na gitarze zagra i zaśpiewa z nami Patryk znany z Michelle Was Wrong, a z którym mieliśmy już przyjemność współpracować przy naszym pierwszym demie. Zapraszamy na koncerty na trasie oraz na Melodrama HC Fest! Pozdro!
    http://forum.hard-core.pl/viewtopic...
    http://www.myspace.com/melodramahcf...
  • 1
  • 2
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)