-
.ori as fuck!
-
-
Bart
-
-
♠ Jasiek♠
>raziel napisał
>No bo nie można liczyć ile dni to wyjdzie ruchania, bo raz
>się chce numerek, raz godzinkę czy dwie, a raz całą
>nockę. Takich problemów nie ma z silikonową pre-paid; D
mam wrażenie, że korzystasz z jakiegoś menu? Skąd masz? To nie te ulotki co za wycieraczkami zostawiają? :> -
raziel
-
♠ Jasiek♠
heheheheheh, znam oral, znam anal ale patentu z ulotkami w dupie nie znałem :D -
raziel
Och, ja jestem amatorem - znam ludzi, którzy twierdzą, że mają wszystko w d****; D -
♠ Jasiek♠
ja za to znam gości, którzy sie o coś tam założyli i jak ktoś przega to smaruje sobie rowa tabasco :D:D:D
i posmarowali heehehe
jadł ktoś kiedyś na maxa pikantnego kebaba? :) podobny efekt :D
-
Anonim
-
Bart
Ostatnio na 4chanie byly zdjecia co koles wkladal sobie szklane w dupsko i pozniej ja tlukl -_- masakra -
Luk4sh
>Bart napisał
>Ostatnio na 4chanie byly zdjecia co koles wkladal sobie
>szklane w dupsko i pozniej ja tlukl -_- masakra
gorsze bylo wideo z dwoma rosjaninami zabijajacymi bezdomnego. nagrywali to kamera z komorki.
"The man who shocked/ b/"
nie wiem czy fake czy nei ale typowi najpierw mlotem rozwalil twarz ze srodek twarzy mial w czaszce i zalany krwia. i jeszcze probowal oddychac co wydawalo takie rzezenie. masakra. -
Anonim
-
-
-
♠ Jasiek♠
... a zaczęło się od lalki do ruchania a kończy sie na filmie pokazującym jak rosjanie rozpierdalają łeb bezdomnego heheh niezłe rozwinięcie tematów :D -
raziel
-
♠ Jasiek♠
-
Bart
-
♠ Jasiek♠
-
Uriel
-
raziel