-
Brusiek
Chlopaki z Lublina i Pulaw w koncu nagrali jakies material. Kara dla zwyklych smiertelnikow.
http://www.myspace.com/0101panacea -
Anonim
instrumentalnie swietne. jakosciowo rowniez konkretne.
pozytywnie kojazy mi sie z the psyke project. -
Anonim
-
Anonim
-
-
vooyeck
-
m∂cieto
podoba mi sie, konkretny emocjonalny material jakby scarlet albo gaza ale bardziej melodyjny i nie az taki dynamiczny; ] -
vooyeck
scarlet adorns the snow (jesli o nich Ci chodzi) tez sa wlasciwie od nas :) -
m∂cieto
nie nie mi o ten!scarlet chodzilo; ] http://grono.net/forum/topic/119043... -
vooyeck
-
Anonim
Ja byłem przedwczoraj na ich występie w Łodzi, dają rade :) Chociaż mogłoby być troszkę mniej klimatu, a w to miejsce dojebać jakieś ciężary i połamańce! :D -
Anonim
co kto lubi :D
dla mnie wyjebka. ciekaw jak nowy material sie prezentuje na zywo. w sobote sie przekonam; ] -
deadkennedy
-
vooyeck
w sobote i to nie sami:
THE BOLD & THE BEAUTIFUL - niedawno nagrana 12" na pol z samym s.a.t.a.n.em zapowiada sie obiecujaco. konkretny sound, in your face all the way. lubelska zaloga moze zmniejszyla objetosc, ale miazdzy tak samo. ostatnie rewelacje dotycza zamiany na garach i dodam ze warto zobaczyc jak to teraz wyglada.
odsluch: myspace.com/gitwapunk
KNIFE IN THE LEG - aaa czuj ta swiezosc! robiaca zamieszanie klasycznym brzmieniem i pozytywna energia formacja z lublina gdzie kapele wyrastaja jak grzyby po deszczu a wszystkie to dorodne prawdziwki. bez odstepstwa w tym przypadku.
odsluch: myspace.com/knifeintheleg
SUFFERING MIND - grindcore against mankind... ja generalnie widze ta kapele jako sciezka dzwiekowa do filmu "sprawiedliwosc na osiemnastu kolach" :) a tak powaznie... jest to wypadkowa maszyny na perkusji, pilujacych industrialnych dzwiekow na gitarze, walca drogowego na basie i cerbera na wokalu... lublin.
odsluch: myspace.com/sufferingmind
THIS MEANS WAR - w sumie nowosc i chyba instant klasyk. mozesz nie sluchac d-beatu a i tak ich polubisz. bezposrednia sciana na galopie spod znaku D z gleboko zatopionym dojcze wokalem. czy ktos poza mna uslyszal na gigu w warszawie "vilkomen froinde aus kolobrzeg"?.
odsluch: myspace.com/distortlublin
ALL DAY HELL - dobra troche wstyd, ale przyznam sie ze nie slyszalem ich wczesniej... a wystarczy odsluchac dwa nagrane kawalki z MS zeby zrozumiec jak dobra i energetyczna jest ta kapela. ADH tworza ludzie zwiazani ze squatem zakaznym w bialej podlaskiej... no ja z checia poslucham ich na zywo.
odsluch: myspace.com/alldayhellpunk
S.A.T.A.N. - Screaming Art Terrorizing Apathetic Nothingness - dwu osobowy thrash/grind... przedewszystkim d.i.y. kapela (z okolic rzeszowa). gdyby w windzie do piekla grali muzyke, to bylby to s.a.t.a.n.
odsluch: myspace.com/diysatan
LET'S KILL GOD - pulawski projekt ktorego czlonkowie okreslaja sie jako neurotic crust (core). graja juz od pewnego czasu i pomimo wielu roszad w skladzie od prawie roku w tym samym skladzie i za kazdym razem w innych barwach. no gods no masters.
odsluch: myspace.com/letskillgod
PANACEA - juz po nagraniu, ale o plytach jeszcze nie slychac. okolo pulawska kapela z duzym zapasem "volume" w zanadrzu... bardziej juz nie bede kadzil znajomym.
odsluch: myspace.com/0101panacea
WORDS MEAN NOTHING - jest sporo kapel, wiec zagramy krotki set. spodziewajcie sie niespodziewanego.
odsluchu nie daje... bedzie nienagrany material. -
wow.. zajebisty sklad.. Vooyeck, przyjedz po mnie carem i pozniem mnie odwiez, ok? :>:>:>:>
-
-
vooyeck
chcialbym dodac ze to nie moje opisy kapel a co do dowozu to moge Cie przenocowac; ] -
Anonim
vooyku, kiedy ja cie ostatni raz widzialem w jamie? :d
a na sobote rzeczywiscie zapowiada sie mega gitwa, jakiej swiat jeszcze nie wiadzial. samych muzykow ma byc 42 osoby, wiec nie wiem jak sie tam wszyscy pomiescimy, ale bedzie grubo.
to kto przyjezdza? :) -
vooyeck
a kiedy widziales mnie tam pierwszy raz? ja tam jeszcze nie dotarlem hehe choc byly proby :) -
Anonim
-
vooyeck
lets kill god nei gralo a ja po 5 zespolach zdecydowalem sie nei czekac na suffering mind, s.a.t.a.n.a i knife in the leg bo byla juz druga godzina po polnocy:)
fajna zabawa 50 osob wtloczonych razem z zespolami i naglosnieniem w pomieszczenie o wielkosci garazu na 2 samochody i wysokosci 2 metrow :)
swietnie words mean nothing, panacea i all day hell :)
kto nie widzial ubranego w sutanne i mowiacego do publicznosci po niemecku wokalisty this means war ten niech zaluje bo jak publika przygniotla go rekami do sufitu chyba nigdy nie zapomne:)
the bold and the bueautiful cierpieli na pijanego perkusiste...