-
swietny projekt.. przynajmniej na poczatku.. teraz za bardzo nie wiem jak sie trzymaja.. Jak wrzuce do Polski, to wrzuce plyte i pare bajerow :)
=========news============
Akustyczny Lenny Valentino
Lenny Valentino
Dobre wieści dla fanów Lenny Valentino. W najbliższą sobotę (5 sierpnia) usłyszeć będzie można trzy akustyczne kompozycje zespołu.
Gościem programu "List Osobista" w radiowej Trójce będzie Artur Rojek. Wokalista Myslovitz, a jednocześnie współzałożyciel Lenny Valentino wykona wyjątkowe wersje numerów z płyty "Uwaga jedzie Tramwaj". Tymczasem cały zespół reaktywuje się na potrzeby festiwalu Off.
Charytatywna impreza odbędzie się między 18 a 20 sierpnia na terenie kąpieliska Słupna w Mysłowicach. Wystąpią m.in. Mitch & Mitch, Hurt, Lachowicz, Silver Rocket, Pustki, Kanał Audytywny, The Car Is On Fire, Strachy Na Lachy, T. Love, Skalpel, Apteka, Maria Peszek, Lech Janerka oraz Banco De Gaia, White Birch, Bang Gang i Sofa Surffers. -
Anonim
>s314ryt napisał
>swietny projekt.. przynajmniej na poczatku.. teraz za bardzo
>nie wiem jak sie trzymaja.. Jak wrzuce do Polski, to wrzuce
>plyte i pare bajerow :)
Z tego co wiem to teraz wogóle się nie trzymają:D
-
slowdive
otoz to; )
lenny valentino byl typowa efemeryda, zamierzaja sie jednorazowo zreaktywowac na tegoroczny off festival, jakby ci sie chcialo wracac do polski za jakies 2 tygodnie; ) -
-
-
slowdive
mi by sie nie chcialo, ale w oczekiwaniu na ciekawsze propozycje w moim zyciu sie wybieram; ) -
-
slowdive
tzn jade na offa z powodu iamx i z powodu nudy, ktora na szczescie niedlugo sie skonczy :] -
-
slowdive
eee... ja nie wiem, czy moderator tego grona pozwoli na takiego offtopa :>
ale glownie z tego powodu:
http://w8.grono.net/forum/3281/0/ -
-
slowdive
bardzo fajnie, grali przez godzine tuz po zmroku, idealna pora na takie show. polecieli hiciorami, ale bez gwiazdorstwa, udalo im sie wytworzyc melancholijna atmosfere, udany, spojny koncert. -
Chemia
Dodam, że koncert był nagrywany na dvd więc kto będzie chciał to go zobaczy. -