HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

swietny projekt.. przynajmniej na poczatku.. teraz za bardzo nie wiem jak sie trzymaja.. Jak wrzuce do Polski, to wrzuce plyte i pare bajerow :)

=========news============

Akustyczny Lenny Valentino
    Lenny Valentino

Dobre wieści dla fanów Lenny Valentino. W najbliższą sobotę (5 sierpnia) usłyszeć będzie można trzy akustyczne kompozycje zespołu.
    Gościem programu "List Osobista" w radiowej Trójce będzie Artur Rojek. Wokalista Myslovitz, a jednocześnie współzałożyciel Lenny Valentino wykona wyjątkowe wersje numerów z płyty "Uwaga jedzie Tramwaj". Tymczasem cały zespół reaktywuje się na potrzeby festiwalu Off.

Charytatywna impreza odbędzie się między 18 a 20 sierpnia na terenie kąpieliska Słupna w Mysłowicach. Wystąpią m.in. Mitch & Mitch, Hurt, Lachowicz, Silver Rocket, Pustki, Kanał Audytywny, The Car Is On Fire, Strachy Na Lachy, T. Love, Skalpel, Apteka, Maria Peszek, Lech Janerka oraz Banco De Gaia, White Birch, Bang Gang i Sofa Surffers.
  • Anonim

>s314ryt napisał
    >swietny projekt.. przynajmniej na poczatku.. teraz za bardzo
    >nie wiem jak sie trzymaja.. Jak wrzuce do Polski, to wrzuce
    >plyte i pare bajerow :)

Z tego co wiem to teraz wogóle się nie trzymają:D

• slowdive

otoz to; )

lenny valentino byl typowa efemeryda, zamierzaja sie jednorazowo zreaktywowac na tegoroczny off festival, jakby ci sie chcialo wracac do polski za jakies 2 tygodnie; )
  • s314ryt

bardzo bym chcial :)
  • slowdive

mi by sie nie chcialo, ale w oczekiwaniu na ciekawsze propozycje w moim zyciu sie wybieram; )
  • s314ryt

tzn?
  • slowdive

tzn jade na offa z powodu iamx i z powodu nudy, ktora na szczescie niedlugo sie skonczy :]
  • s314ryt

a z jakiego powodu nuda sie skonczy?
  • slowdive

eee... ja nie wiem, czy moderator tego grona pozwoli na takiego offtopa :>

ale glownie z tego powodu:

http://w8.grono.net/forum/3281/0/
  • s314ryt

i jak sie aprezentowali na gigu? dlugo grali jak grali?

• slowdive

bardzo fajnie, grali przez godzine tuz po zmroku, idealna pora na takie show. polecieli hiciorami, ale bez gwiazdorstwa, udalo im sie wytworzyc melancholijna atmosfere, udany, spojny koncert.
  • Chemia

Dodam, że koncert był nagrywany na dvd więc kto będzie chciał to go zobaczy.
  • s314ryt

ou.. swietnie :)

| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)