PSYCHOLOGIA UW [3612]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lumpen studenci

Studenci –
    Powiedzmy krótko – jesteśmy wściekli:
    Od paru dni Polską rządzi koalicja populistyczno – klerykalna.
    W ramach koncepcji 1)taniego i 2)sprawiedliwego państwa, 3)odnowy moralnej narodu mamy:
    Ad.1) Mnożenie ministerstw.
    Ad.2) Wicepremiera– wielokrotnego przestępcę.
    Ad. 3) WszęPolską – nienawistnego ksenofoba na stanowisku Ministra Edukacji Narodowej.

Przegięli pałę!

Protestujemy!

Studencki Marsz, w którym chcemy wyrazić nasze wkurzenie, rusza we wtorek (9 V) w samo południe spod bramy Uniwersytetu Warszawskiego. Przejdziemy Krakowskim Przedmieściem i Nowym Światem aż do Sejmu RP.
    Przybądźcie! Pokażcie, że nie jest Wam obojętne, co Potwory i Spółka robią z naszym krajem!

NIE GIERTYCHOWI MINISTROWI EDUKACJI!!!!!!!!!!!!!!
    Nie – dla przestępców w rządzie.
    Nie – dla ograniczania wolności słowa.
    Nie – dla absurdalnego mnożenia ministerstw
    Nie – dla ideologizacji szkół.
    Nie – dla polityki historycznej.
    Nie – dla ingerencji cenzorskiej w niezależną kulturę.
    Nie – dla innych absurdów, o których zapomnieliśmy;)
  • Adept

wysłalem maila o tym do http://www.spieprzajdziadu.com

juz zamiescili info :)
  • tibia

Gdyby p.Giertych był ksenofobem to raczej nie pozwoliłby Wam wyjść na ulicę...:)
    A przeciw czemu chcecie konkretnie protestować?? Myślicie ze p. Giertych będzie gorszym ministrem od p. Łybackiej i p.Wiatra??
    To będzie sprawdzian demokratycznych poglądów p.Giertycha...Jeżeli jest przeciwnikiem demokracji z całą pewnością policja Was rozgoni, a jeśli nie, to każdy głupek będzie mógł wyjść i sobie pokrzyczeć:) Pozdrawiam gorąco:)
  • ja ja ja. ja tez

Nie - dla idiotow populistycznie zalczajacy wyimaginowany wszechpopulizm - spadkobierce zydow, masonow i cyklistow
    Nie - dla krytykantow i krzykaczy nie proponujacych nic w zamian
    Nie - dla baranow nie znajacych historii i nie rozumiejacych wlasnego sloganu " polityka historyczna "
    Nie - dla politykierskich kontestatorow polityki

Buzka
  • Ty i Ja, dobry lokal...

postaram sie byc, trzeba pokazac, ze nie jest nam obojetne to co sie dzieje
  • Rafael Sanchez

od piłowania ryja pod sejmem wolę piwko gdzieś pod parasolem, którego co ciekawe ani kaczory ani giertych jeszcze nam nie zabronili...

na manifestację pójdę w jednym przypadku - jeżeli zabronią mi palić na ulicy - tego nie zniosę!
  • grisza

>tibia napisała:
    >Gdyby p.Giertych był ksenofobem to raczej nie
    >pozwoliłby Wam wyjść na ulicę...:)
    >A przeciw czemu chcecie konkretnie protestować??
    >Myślicie ze p. Giertych będzie gorszym ministrem
    >od p. Łybackiej i p.Wiatra??
    >To będzie sprawdzian demokratycznych poglądów
    >p.Giertycha...Jeżeli jest przeciwnikiem demokracji z
    >całą pewnością policja Was rozgoni, a
    >jeśli nie, to każdy głupek będzie
    >mógł wyjść i sobie pokrzyczeć:)
    >Pozdrawiam gorąco:)

od tego mamy system demokratyczny w tym kraju (a mam nadzieję, że jeszcze mamy), żeby każdy mial prawo wyrazić swoje zdanie lub, w tym wypadku, sprzeciw wobec bycia reprezentowanym przez pospolitych przestępców i faszystów. więc nie bardzo rozumiem, co chciałeś/aś przekazać swoim postem. ale pozdrawiam również :-)
    ps. moim skromnym zdaniem p.Giertych jest ksenofobem inteligentnym więc raczej pozwoli...
  • gagagagagaga

poza tym niezaleznie od tego czy Giertych ksenofobem jest czy nie jest, od zabraniania akcji protestacyjnych jest prezydent Warszawy.ktorego aktualnie nie mamy.
  • Zami 坐実

ja bym poszedł gdyby to był jakikolwiek inny dzień tygodnia...
  • Zami 坐実

gaga Ty studiujesz u nas na wydziale?
  • Anonim

Ej Konrad, możesz na provie zarywać Gage :P; )

a wracając do tematu:

weźcie coś z tym zróbcie, nie chce się już denerwować...

wolę się zająć PsychoNaliami i paradą uw...
  • Anonim

Niech holota madrze glosuje, a nie robi teraz korki na ulicach. Jak ja nie znosze demokracji. Wybieraja w niej zawsze jakas holote do wladzy, a potem robia awantury i burdy na ulicach bo im sie ta wladza nie podoba.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Demokracji i Demonstracjom mowie stanowcze i zdecydowanie NIE !

Demonstracja coz zmieni - NIE !!!!!!!!! Utrudni komunikacje miejska mieszkancom - TAK !!!!!!!!

Spadajcie na ksiezyc robic se demonstracje :P
  • Tosin

>Tom napisał

>na manifestację pójdę w jednym przypadku -
    >jeżeli zabronią mi palić na ulicy - tego nie
    >zniosę!

Myslisz że coś takiego byłoby przeciw demokracji? Myślisz że masz prawo palić wsiędzie??
  • Zami 坐実

Nico demonstrują studenci, czyli osoby wśród których zdecydowana mniejszość głosowała na "grupę utrzymującą władzę" w chwili obecnej, a mówiąc, że na nich głosowałem i teraz się pultam obrażasz mnie...

A jeśli nie demonstracje to co ma uświadomić politykom społeczne niezadowolenie...

A Giertych to dwulicowa faszystowska szmata... i mogą mnie skarżyć za pomówienia... przykład idzie z góry, pan wicepremier też ma wyrok...
  • Rafael Sanchez

>Myslisz że coś takiego byłoby przeciw
    >demokracji? Myślisz że masz prawo palić
    >wsiędzie??

Nie Tosin. Zgodziłbym się, gdyby zabronili mi palić w pubach, a w klubach nocnych wyznaczyli miejsca do palenia - tak, wtedy przeszkadzam niepalącym. Ale na ulicy? Dopóki nie rzucam petów na trawniki wszystko jest ok, bo nikomu nie smrodzę. I to moim zdaniem nic nie ma do demokracji. Pozdro.

• Anonim

>Zami napisał
    >Nico demonstrują studenci, czyli osoby wśród
    >których zdecydowana mniejszość
    >głosowała na "grupę utrzymującą
    >władzę" w chwili obecnej, a mówiąc,
    >że na nich głosowałem i teraz się pultam
    >obrażasz mnie...

Nie wazne jaka grupa trzyma wladze, sa to wkolko ci sami zlodzieje, tylko zmieniaja hasla i szyldy. Teraz PiS, za trzy lata beda zlodzieje z PO, z SLD juz byli. Ktos na nich glosuje wkolko.

>A jeśli nie demonstracje to co ma uświadomić
    >politykom społeczne niezadowolenie...

Korkowac ulice i utrudniac dojazd ludziom do pracy/uczelni. Za PRL wiedziano jak z motlochem rozmawiac.

>A Giertych to dwulicowa faszystowska szmata... i mogą
    >mnie skarżyć za pomówienia... przykład
    >idzie z góry, pan wicepremier też ma wyrok...

Jak sie chce demokracji to sie nie nalezy dziwic, ze potem motloch wybieraja, do tego lewacki.
  • gagagagagaga

Kolega widze ma dosc zdecydowane poglady,czyzbys wymyslil jakis lepszy ustroj od demokracji?A korki i tak sa, wiec co za roznica?
    Ja, na przyklad, glosowalam na Demokratów i jestem bardzo niezadowolona z tego co sie dzieje w naszym kraju.ze wybieraja na przedstawicieli naszego kraju ludzi z wyrokami, bylych kibiców i bojowkowiczow Giertycha (nie mowiac juz samym Giertychu).i dlatego uwazam,ze mam prawo wyjsc na ulice i powiedziec glosno,ze mi sie to nie podoba. A kolega na kogo glosowal?

(Zami, nie studiuje jeszcze na waszym wydziale, ale zamierzam.a ty jestes kolega Mikolaja Kochlewskiego) - pisze w nawiasie,zeby nikt mnie nie posadził o bycie zarywana, tudziez zarywajaca.
  • gagagagagaga

a,no i kwestia palenia na ulicach.kolego, to jest wlasnie najgorsze,jak stojac na przystanku dostanie sie taka potezna chmura w twarz.trujcie sie w swoich domach.Tom,pozdro.
  • Marek B

>tibia napisała:
    >Jeżeli jest przeciwnikiem demokracji z
    >całą pewnością policja Was rozgoni, a
    >jeśli nie, to każdy głupek będzie
    >mógł wyjść i sobie pokrzyczeć:)

Radziecki komitet filmowy nakręcił film o dobroci Stalina.
    Scena: towarzysz Stalin goli się. Podchodza dzieci.
    -Towarzyszu, dajcie cukierka
    -Spier....- krzyczy Stalin.
    W tym momencie na ekranie pojawia się plansza:
    ''Miał brzytwę. Mógł rżnąć''.
  • gagagagagaga

dziesiec punktow dla kolegi Bercika.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)