PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia G

Po dzisiejszym kolokwium stwierdzam, że chyba pytań nie zmienia, więc spokojnie grupo czwartkowa.

Jutro macie, tak jak jest w katalogu, w sali 94 o 10.15? Chciałabym raport przynieść.
  • Sarah Meagan

Matko, a jak się bada ekstrawersję u szczura? Chyba coś przegapiłam na zajęciach :/
  • Rysia

>
    Po dzisiejszym kolokwium stwierdzam, że chyba pytań nie zmienia, więc spokojnie grupo czwartkowa.

Jutro macie, tak jak jest w katalogu, w sali 94 o 10.15? Chciałabym raport przynieść.

Tak :) Przynajmniej wydaje mi się, że to jest 94
  • Rysia

>
    Matko, a jak się bada ekstrawersję u szczura? Chyba coś przegapiłam na zajęciach :/

Jak mogłaś to przegapić ??? To najciekawsze z całych zajęć - liczenie szczurzych bobków :D
  • Sarah Meagan

A, to to :D Raz kiedyś mnie nie było - ot i wyjaśnienie zagadki :)
  • katarzyn rusiłowicz

szczurze bobki to raczej poziom lęku:)

szczur ekstrawertyczny bedzie mial duzą lokomocje przy duzym nasileniu swiatla ( w przeciwienstwie do intro-)

sprawdzcie co to neofobia i neofilia, bo bylo :)
  • Anonim

a może ktos z mojej grupy [czw 10.15] nie napisał jeszcze raportu i chciałby go napisać ze mną?:) potrzebuje motywatora, a p.Osi. mówił że można się parować:D
  • Kasia G

W jakich godzinach w czwartek mogę zastać dra Osińskiego? W katalogu jest napisane, że ma dyżury we wtorki i środy, ale wydaje mi się, że na zajęciach mówił o wtorku i czwartku.
    W 13? Czyli gdzieś w piwnicy? =]
  • yes no off

ej sorrryy chłopaki i dziewczyny cz macie może jakieś notatki z tego właśnie przedmiotu. bardzo bym porzyczył. ALBO inaczej - z czego się uczyć?
    a może macie coś w wersji elektro?
  • kasia

znalazlam ze ma dyzur we czwartek 15.30-16.30
  • Anonim

Gdzie mialy wisiec te wyniki, na ktorej tablicy?
  • Anonim

przy drzwiach do 13 :)
  • Rysia

wyniki są już dawno :) przy 13, albo jak toś woli przy męskiej ubikacji :p
  • Anonim

odświeżę nieco ten jakże dobrze sformułowany temat takim pytaniem:

na przyszłe zajęcia mamy przeczytać tylko Pisulę "Ciekawość i zachowania eksploracyjne..." s. 47-75, czy coś jeszcze?
  • ^^ Bloo *;

czy za tydzień mamy zajęcia w laboratorium czy normalnie w sali? czy trzeba na nie coś przygotować?
  • ^^ Bloo *;

podbijam pytanie :) Proszę o odpowieedź, wpisanie jej zajmie mniej niż minutę, naprawdę :)
  • ♫Aga♫

Podejrzewam, że laboratorium nie nadaje się do prowadzenia zajęć. Sama nie jestem pewna, czy coś trzeba przygotować...
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)