-
Kasia G
Po dzisiejszym kolokwium stwierdzam, że chyba pytań nie zmienia, więc spokojnie grupo czwartkowa.
Jutro macie, tak jak jest w katalogu, w sali 94 o 10.15? Chciałabym raport przynieść. -
Sarah Meagan
Matko, a jak się bada ekstrawersję u szczura? Chyba coś przegapiłam na zajęciach :/ -
Rysia
>
Po dzisiejszym kolokwium stwierdzam, że chyba pytań nie zmienia, więc spokojnie grupo czwartkowa.
Jutro macie, tak jak jest w katalogu, w sali 94 o 10.15? Chciałabym raport przynieść.
Tak :) Przynajmniej wydaje mi się, że to jest 94 -
Rysia
>
Matko, a jak się bada ekstrawersję u szczura? Chyba coś przegapiłam na zajęciach :/
Jak mogłaś to przegapić ??? To najciekawsze z całych zajęć - liczenie szczurzych bobków :D -
-
Sarah Meagan
-
katarzyn rusiłowicz
szczurze bobki to raczej poziom lęku:)
szczur ekstrawertyczny bedzie mial duzą lokomocje przy duzym nasileniu swiatla ( w przeciwienstwie do intro-)
sprawdzcie co to neofobia i neofilia, bo bylo :) -
Anonim
a może ktos z mojej grupy [czw 10.15] nie napisał jeszcze raportu i chciałby go napisać ze mną?:) potrzebuje motywatora, a p.Osi. mówił że można się parować:D -
Kasia G
W jakich godzinach w czwartek mogę zastać dra Osińskiego? W katalogu jest napisane, że ma dyżury we wtorki i środy, ale wydaje mi się, że na zajęciach mówił o wtorku i czwartku.
W 13? Czyli gdzieś w piwnicy? =] -
yes no off
ej sorrryy chłopaki i dziewczyny cz macie może jakieś notatki z tego właśnie przedmiotu. bardzo bym porzyczył. ALBO inaczej - z czego się uczyć?
a może macie coś w wersji elektro? -
kasia
-
Anonim
-
Anonim
-
Rysia
wyniki są już dawno :) przy 13, albo jak toś woli przy męskiej ubikacji :p -
Anonim
odświeżę nieco ten jakże dobrze sformułowany temat takim pytaniem:
na przyszłe zajęcia mamy przeczytać tylko Pisulę "Ciekawość i zachowania eksploracyjne..." s. 47-75, czy coś jeszcze? -
^^ Bloo *;
czy za tydzień mamy zajęcia w laboratorium czy normalnie w sali? czy trzeba na nie coś przygotować? -
^^ Bloo *;
podbijam pytanie :) Proszę o odpowieedź, wpisanie jej zajmie mniej niż minutę, naprawdę :) -
♫Aga♫
Podejrzewam, że laboratorium nie nadaje się do prowadzenia zajęć. Sama nie jestem pewna, czy coś trzeba przygotować...