-
Anonim
czy cos takiego mialo miejsce w tym roku??
jak nie, to
|
|
|
|
|
|
|
V
kiedy maja sie odbyc polowinki psycho?? -
STZ
nie mam zielonego pojecia, chociaz jestem mocno zinteresowany, zagladam czasem do samorzadu, ale troche sie obijaja - ponoc nie maja klubu. chyba trzeba wybrac nowy samorzad, bo terazniejszy jest mega slaby ... pozdrawiam i znikam ... :) -
Anonim
-
Karol
-
-
mudi
jezeli sie odbedzie to dopiero za miesiac... ale watpie...
lepiej juz sie umowic ogolnie ze znajomymi że tego a tego dnia jest impreza w tym a tym klubie i sie wybrac... mówiąc sobie że są to połowinki... (tylko zadnych znizek nie bbedzie, konkursow itp bonusow bez których można sie obejśc...) -
Anonim
z calym szacunkiem - jesli macie jakis lepszy pomysl na funkcjonowanie samorzadu i organizacje imprez, dlaczego nie pojdziecie do pokoju nr 90 i o tym nie powiecie?
z tego co wiem - bardzo chetnie nawiaza wspolprace z kazdym, kto sie zaoferuje z pomoca. przynajmniej bedziecie mieli impreze taka jaka chcecie i tam, gdzie chcecie (a przy okazji zobaczycie jak "latwo" jest zorganizowac jakikolwiek event dla ponad 100 ROZNYCH osob, tak zeby kazdy byl zadowolony, a przynajmniej wiekszosc).
zeby bylo jasne - nigdy nie bylam w samorzadzie (w sensie instytucji :) i mam do ich pracy kilka zastrzezen, ale przynajmniej nie narzekam na to publicznie :)
a wiec - na wasze smutki i bole, najlepsza bedzie wasza mobilizacja, tak sobie koncypuje :)
tymczasem peace meeeen! dobrze ze to nie pantofel, bo zaraz pewnie by mnie ktos zrugal za pisanie po angielsku:)) -
Karol
"(a przy okazji zobaczycie jak "latwo" jest zorganizowac jakikolwiek event dla ponad 100 ROZNYCH osob, tak zeby kazdy byl zadowolony, a przynajmniej wiekszosc). "
Kwestię własnej mobilizacji generalnie popieram, tylko, że
właśnie po to (m. in.) funkcjonuje samorząd, żeby takie imprezy organizować.
Ja się do takich kwestii nie nadaję - więc się do wyborów do samorządu nie pcham.
I tyle.
-
Alicja w drodze
Pamietam nasze Polowinki - plakaty zawisly jakies 4 dni przed. Biorac pod uwage czestotliwosc pojawiania sie przecietnego studenta na naszym Wydziale, swietny marketing... Ja juz mialam inne plany; )
Moze i Wasza impreza tuz tuz, wszystko zaplanowane, tylko dowiecie sie np. we wtorek, ze to np. w te sobote. A ze Wielkanoc... sorry...; )
OKA, zartuje, sklad jest teraz chyba troche inny, zawsze krecilo sie tam kilka sensownych osob, wiec moze w pok. 90 jednak cos Wam powiedza? -
STZ
buhahahahaha ... powiem tak ... bylem tam i zaoferowalem swoja pomoc, jednak jakos sie do mnie odezwali ... wczesniej im pomoglem przy otrzesinach w zeszlym roku ... troche CD przynioslem i chyba cos jeszcze... nie powiem ile, bo sam jestem w szoku, ze taki dobry jestem .... moze za dobry ... bardzo chetnie pomogl bym przy produkcji, ale z ich strony nadal glucho ...
jezeli chodzi o organizacje imprez to cos o tym wiem, tyle ze nie dla 100 osob tylko te liczbe trzeba pomnozyc kilka razy, ale to stare dzieje ... nie wazne ... dla 100 osob jest to mega proste, tylko jest problem w tym, ze samorzad poprostu sie na tym nie zna i zaczynaja wszsytko od dupy strony ...
do Karola:
nie chcialem byc wulgarny, gdyz jestem dobrze ulozonym mlodziencem i nie przystaje mi uzywac takich brzydkich slow :)
dodam jeszcze na koniec mojego wywodu to, ze wierze w nasz samorzad ... buhahahahaha :)
pozdrawiam
STZ
P.S. event na 100 osob - dobre ... :) -
Karol
masz rację, Młody Człowieku; )
Pozdrawiam
W samorząd może nie, ale w zajebiste połowinki wierzę zdecydowanie.
-
Anonim
o przepraszam panie Steez, ja, ignorantka nie wiedzialam ze mam do czynienia z takim guru organizacji imprez masowych... chyle czola, padam na kolana!
w swej ignoranckiej wypowiedzi chcialam jednynie uswiadomic kilku osobom, ze bardzo latwo jest narzekac, ze nic sie nie dzieje, samemu jednoczesnie nic nie robiac by to zmienic... ale coz, ja ignorantka, nie wzielam pod uwage tego, ze nie wszyscy maja nature dzialacza.
zwroc uwage, ze moim ociekajacym ignorancja poscie, nie chodzilo o jakas konkretna liczbe (100 to byla pierwsza lepsza z rzedu, ktora przyszla mi do glowy), a to ze jesli mamy do czynienia z grupa (przypominam: grupa=min 2 osoby :)) trudno wszystkich zadowolic - ale to pewnie, jako osoba wielce doswiadczona wiesz bardzo dobrze (nie smiem nawet podejrzewac ze z autopsji).
moze warto sie zastanowic nad kandydowaniem od samorzadu? :))
ok - daje sobie spokoj, temat polowinek to dla mnie kwestia zamknieta, i co gorsza, przedawniona. na wszelki wypadek zycze wszystkim dobrej zabawy :) -
Anonim
Ja się zdecydowanie podpisuje pod wypowiedzią Steeza. Też oferowałem swoją pomoc i nic z tego nie wyszło. I powtórze to co zostało już powiedziane, po to żeśmy ich wybrali, żeby za nas to i owo zrobili!!! No i swoją drogą Steez zbieramy ekipe rządzącą i w przyszłym roku kandydujemy!!! :) -
Anonim
ekipe rzadzaca :D
a mozna sie dolaczyc??
bo chyba znam pare osob chetnych :P -
Anonim
no i to mi sie podoba! :)
chetnie pomoge mam w akcji promocyjnej - jakies ulotki, plakaty czy cos! stara jestem ale jara :) -
STZ
pierwszej czesci twojego postu nie bede komentowal, bo musialbym sie polozyc obok ciebie na podlodze , zeby znizyc sie do twojego poziomu ...
a co do nic nie robienia i narzekania ... jak dla mnie wyglada to nastepujaco ... chyba po cos ten samorzad zostal wybrany ... przeciez nie sa po to zeby siedzieli na dupie w 93 i surfowali po necie ... skoro sami zglosili swoje kandydatury to powinni czuc sie zobowiazani do wypelniania pewnych obowiazkow ... my jako wyborcy oddajemy swoje glosy i w pewnien sposob powierzamy im np. organizacje otrzesin ... skoro nie czuja sie na silach i to zadanie ich przerosta to moze czas na zmiane lub chociaz na ew. zapytanie innych studentow o mozliwosc pomocy z ich strony ... jak juz wczesniej powiedzialem ja sie zaoferowalem ...
tu staropolskie przyslowie: ni umi, niech ni robi ...; )
a tak btw to guru gral koncert w zeszlym tygodniu w stodole ... :)
STZ -
Anonim
odnosnie pierwszej czesci twojego posta - ironia za ironie, zlosliwosc za zlosliwosc, poziom za poziom - nic wiecej.
oto wczesniej juz zapowiadany, koniec moich dywagacji nt polowinek i samorzadu (to drugie bardziej) -
STZ
-
Anonim
o jednak nie! przepraszam za nieslownosc! :)
co do drugiej czesci twojego posta - musze sie z toba w tym momencie zgodzic. zastanawiam sie tylko nad jednym - to my wybralismy ten samorzad... no nie mowcie mi, ze wiekszosc ludzi na tym wydziale nie wiedziala co robi tego jesiennego dnia...
jesli ktos nie bral udzialu w tym glosowaniu - nie powinien teraz narzekac, jesli bral, a mimo to narzeka - coz... albo powinien nastepnym razem bardziej sie zastanowic, albo faktycznie sam powinien kandydowac... :))
heh, odpowiedzilanosc odbywatelska zaczyna sie juz tych najnizszych poziomach jak widac! :))
zatem OBYWATELE DO URN! :))))
teraz dla mnie:
E N D OF T O P I C -
Anonim
szkoda tylko, ze bylo 5 miejsc i 5 kandydatow......
mozna bylo wybierac i przebierac wsrod potencjalnych ludzi z samorzadu.....
;) -
Tosin
przynajmniej teraz już wiadomo że nie wolno wybierać tych ludzi nastepnym razem.może ja też podam swoje nazwisko na nastepnych wyborach...brakuje mi imprez na tym wydziale.trudno wierzyć ze studenci medycyny częściej imprezują.