PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zamienię zajęcia z psychologii eksperymentalnej u mgr Małgorzaty Majcher w środy, godz. 10.15-11.45 na zajęcia wieczorowe w poniedziałek, godz. 16.00-17.30 . Chętnych proszę o kontakt, mail: nat-i@o2.pl, gg: 1834240
  • Anonim

Zamienię też zajęcia z informatyki z mgr Wojciechowskim z śr. 12.00-13.30, na śr. 17.45- 19.15 :) dodam, że jest to dla mnie bardzo ważne, bo zajęcia te kolidują mi z zajęciami na drugim kierunku.
  • aniuspotwor

Słuchajcie, mam problem. Jestem zapisana na Psych. Eksperymentalną, ale skomplikowała mi się sytuacja.... I w tym wypadku będę musiała ją sobie odpuścić w tym semestrze.... Czy będę mogła zapisać się na ten przedmiot jeszcze raz w przyszłym semestrze?
    Jeśli teraz nie będę chodziła na zajęcia, to będę miała niedostateczny ? Będę mogła to poprawić w następnym semestrze ?
  • Klaudia

>Słuchajcie, mam problem. Jestem zapisana na Psych. Eksperymentalną, ale skomplikowała mi się sytuacja.... I w tym wypadku będę musiała ją sobie odpuścić w tym semestrze.... Czy będę mogła zapisać się na ten przedmiot jeszcze raz w przyszłym semestrze?
    Jeśli teraz nie będę chodziła na zajęcia, to będę miała niedostateczny ? Będę mogła to poprawić w następnym semestrze ?<

Niezaliczenie eksperymentalne(analogicznie z informatyką), jezeli jestes na nia zapisana w tym semestrze wiąże się z warunkiem z przedmiotu obligatoryjnego - będziesz mogła zaliczyć ją dopiero
    w semestrze zimowym przyszlego roku akademickiego - patrz regulamin studiow

Jest zawsze opcja, ze dwa razy w ciągu calego toku studiów możesz porzucić kurs. W tym celu piszesz podanie przez USOS i czekasz az Ci je pozytywnie rozpatrza.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)