-
s y l v i a
Zerówka już we wtorek, więc najwyższa pora na taki temat:D
Z pierwszego wykładu wiem, że mają byc po 2 pytania do każdego zagadnienia mniej więcej:)
Wie ktoś może coś wiecej o egzaminie?
Będzie wilokrotnego wyboru czy jednokrotnego?
Jak będzie oceniany?
Jakieś punkty cząstkowe, ujemne czy trzeba miec całe zadanie dobrze, by miec jakikolwiek punkt? -
s y l v i a
-
ZaV
Będzie jak będzie, tak naprawdę czy to coś zmieni; )
Poza tym - jak to 2 pyt do zagadnienia ? -
-
s y l v i a
Spojrzałam na moje notatki z pierwszego wykladu (jedynego na którym robiłam jakiekolwiek notatki) i zapisałam tam, że na egzaminie będą 1-2 pytania do każdego wykładu...i to wszystko co wiem na ten temat niestety...dlatego założyłam ten temat by dowiedziec się czegoś wiecej:D -
Ola
-
s y l v i a
-
ZaV
-
Ola
Mówiła na wykładzie, że jest jednokrotnego wyboru i na zaliczenie slajdy wystarczą, oprócz tego nic więcej nie słyszałam. -
Mana
na wykładzie mówiła że jednokrotnego ale podobno jednak może być tak że 1 lub 2 odpowiedzi prawidłowe z 3:/ nie wiem jak punktowane niestety... ale przecież to tylko zerówka:P -
julia
a ja slyszalam ze ktos wyjezdza gdzies wczesniej na wakacje i byl u niej odpowiadac i ze pytala o nazwy lekow- mysle ze to cenna informacja bo akurat tego nie zamierzalam sie uczyc;) -
Ideaa
>Mana napisała:
>może być tak że 1 lub 2 odpowiedzi prawidłowe z 3:/ nie
>wiem jak punktowane niestety...
a czy to Ci się nie pomyliło z PRI? bo o takich 1 i 2 z 3 to mówiła Matczakowa na którymś z wykładów.
A z tego co ja mam zapisane z psychopatologii to test ma być (wg dr Rakowskiej) jednokrotnego wyboru i (jak ktoś już wyżej pisał) po 1-2 pytania do każdego zagadnienia.
-
Ideaa
aha ... tak poza tym, to jak jest z ocenami z psychopatologii?
mam na myśli:
1. czy ta "zerówka" to taka prawdziwa zerówka? tzn. jeśli się nie zaliczy to nie dostaje się 2 do indeksu?
2. jeśli się zaliczy zerówkę, a np. "poprawiając" w pierwszym terminie nieszczęśliwie dostanie się gorszą ocenę, to oczywiście liczy się ta lepsza? czy jak to jest?
ktoś się może orientuje? -
.:. Narc .:.
-
-
julia
-
Aguśka
-
Anonim
oż cholera, ile tego jest :/:/ a ja myślałam, że to będzie najłatwiejszy egzamin.... -
tibia
ta Pani jest tak sympatyczna..ze naprawdę boję się że coś trudnego nam da...bo nie moze być tak idealnie. Jak ją pytałam, czy drugi termin jest normlanie we wrześniu...to odpowiedziała że nawet w lipcu jak ktos ma ochote...no i że oceny z zerówki nie wpisuje jak ktoś nie chce...
Pani R. ogólnie rzecz biorąc sprawia wrażenie niezbyt zorientowanej...nie wiedziała za bardzo co odpowiedzieć, gdy pytaliśmy ją jakie lektury obowiązują...powiedziała, ze chyba slajdy wystarczą..:) nie wiem co o tym mysleć:) -
julia
ja bylam sie zapytac czy obowiazuje nas dzial "zaburzenia na tle seksualnym" ktory wyrzucila a w sylabusie byl..i troche byla tez jakby niezorientowana...powiedziala ze nawalila nam za duzo rzeczy i ze za rok polowe wyrzuci bo sie nie wyrabia i generalnie...eee...w sumie nie zrozumialam czy bedzie to na egzamie czy nie ale raczej nie:) heh
ciezko sie bylo z nia dogadac:D
mam nadzieje ze pytan nie bedzie ukladala tak zawlile ze nie polapie sie o co chodzi -
Magdalena A. Grzeca-Kamińska
na pierwszym wykladzie powiedziala (w odpowiedzi na czyjes pytanie), ze slajdy owszem wystarcza na zaliczenie, ale trzeba miec je dobrze opanowane :/ -
.:. Narc .:.
tak sobie czytam te slajdy i qrcze duuuuuużo tego jest do ogarnięcia :(