-
Anonim
Temat po to by wymienic sie materialami --- ma ktos wyklady od 9 wzwyz? -
Anonim
PODEJMOWANIE DECYZJI - dr Przybyszewski (egz.ustny?)
Hej,
Czy ktoś w ubiegłych latach zdawał ten egzamin (ze specjalizacji) w formie ustnej? Czy mógłaby/mógłby udzielić jakiś konstruktywnych porad?
Będę wdzięczny za odpowiedź tu lub na maila!
grzegorz.plezia@inetia.pl
-
Anonim
-
Magdalena A. Grzeca-Kamińska
11 czerwca w godzinach zajec, prawdopodobnie w 408, zostaniemy jeszcze o tym poinformowani. Egzamin jest pisemny, dlaczego mialby byc ustny? -
-
Anonim
-
Anonim
>offtza napisała:
>11 czerwca w godzinach zajec, prawdopodobnie w 408,
>zostaniemy jeszcze o tym poinformowani. Egzamin jest
>pisemny, dlaczego mialby byc ustny?
Bo ja chcę zdawać go ustnie, dlatego pytam się o doświadczenia, jeśli ktoś takie miał. Kolidują mi dwa zaliczenia i któryś muszę zdać ustnie, a myślę, że dr Przybyszewski jest bardziej przychylny takiej formy niż drugi wykładowca. -
Mika
-
Tosin
czy ktoś mógłby mi przesłać materiały jego na mail?
tosin.ogunleye@gmail.com -
Anonim
czy ma ktoś może przykładowy test do tych zajęć? byłabym bardzo wdzięczna :) gh.malgos@gmail.com -
Mika
-
Anonim
napewno o tej godzinie, ale z sala to nie wiadomo na drzwiach do 94 bedzie karta jakby co, bo on nie wie ile tak naprawde chodzi ludzi na te zajecia..i mozemy sie nie pomiescic.. -
Anonim
Ja zdawałem poprawkę ustnie w zeszłym roku, bardzo fajny jest, proste pytania są tylko trzeba to rozumieć. Pozdrawiam. -
Magdalena A. Grzeca-Kamińska
Jakos dzisiaj do mnie nie dotarlo, kiedy beda wyniki, wpisy i ew. poprawka?; ) -
Mika
wpisy na pewno jutro (środa), chyba o 16:00, ale gdzie to już do mnie nie dotarło, podobnie jak to kiedy będą wyniki i ewentualna poprawka -
Dominika
-
~*~Anja~*~
-
Anonim
Wpisy dopiero za tydzien o tej samej porze w tym samym pokoju.
Przybyszewski zostawil wiadomosc na str wydzialu. -
Tosin
-
Nati- niedobra kobieta :))
Niestety nie jest mi dane chodzić na ten wykład, dlatego pytam... Czy termin egzaminu zosał juz wyznaczony??
Pzdr,
Nati -
Nati- niedobra kobieta :))