PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pilnie poszukuję zajęć fakultatywnych i specjalizacyjnych, na których NIE JEST SPRAWDZANA OBECNOŚĆ - ma ktoś takie doświadczenie? Po prostu z natłoku obowiązków nie dam rady wyrobić minimum punktowego z zajęć, na które mogę chodzić...

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
  • El comendante Semp

W takim razie polecam wykłady (a nie seminaria czy ćwiczenia), bo tam zazwyczaj nie jest. A i punktowane wysoko, więc szybko nadrobisz brakujące punkty.
  • Asiksa: Don't cha?

Zwykle dr Trojan ma jakieś 5pkt wykładziki, bez obecności, z łatwym zaliczeniem.
    W semestrze zimowym chyba Wpływ zwierząt na ludzi, a w letnim o różnicach w komunikowaniu się.

Prof. Oniszczenko prowadzi "Genetyczne Podstawy..."
  • indianka

Rola Ja... u Kamińskiej - Feldman, wykład;)
  • Nati- niedobra kobieta :))

Dylematy wieku sredniego u Wojciehowskiej (kiedys to sie nazywalo psych rozwojowa wieku sredniego ale program jest dokladnie ten sam)...wyklad...
  • Karol

Jeśli chodzi o specjalizacyjne - prof. Bogdan Zawadzki prowadzi bardzo fajne zajęcia
    307/01 Konstruowanie, adaptowanie i stosowanie metod diagnostycznych.

Jak wszystkie wykłady Bogdana, bardzo dobrze prowadzone.
    Pzdr
  • Anonim

a jak to jest z wykładami Problemy zdrowotne w XXI wieku i Różne oblicza altruizmu? trzeba chodzić i jaki egzamin?
  • Asia

Iwonko kochana :D
    Różne oblicza altruizmu - chodzić nie trzeba, czasem warto, czasem nie. Egzamin ze slajdów i z lektur, średnio trudny. Może być, a to zawsze 5 pkt :D
  • martyna

Genetyka Oniszczenki (j.w.) ale jedno wielkie ALE. W tym roku nie udostępnił slajdów, bo i w jakim celu. Sprawdzian i tak obejmował to, co mówił, lecz oczywiście nie to co powtarzał setki tysięcy razy. Pytał o te mruknięcia pod nosem raczej...:/
  • Oll

Psychologia decyzji u Domurata. W tym roku było zaliczenie z lektur właściwie... No i 5 pkt do przodu; )
  • rudzielec :)

środowiskowa- kolos bazuje raczej na slajdach i lekturze
    fakt trzeba zrobić do tego jeszcze pracę...
    no ale obecność nie jest sprawdzana :)
  • Anonim

Dziękuję Asiu bardzo:)
  • eNa

wyklad u Jacennik costam o psychologii zdrowia nie pamietam jak sie to nazywa, ale na wyklady chodzic nie trzeba, wrecz nie polecam, egzamin ze slajdow tylko, latwo sie nauczyc i dostac fajna ocene. No i sporo punktow.
  • Dominika

oj to chyba prof. Oniszczenko podwyzszyl prog trudnosci. jak ja na I roku chodzilam na genetyke to tego nie mozna bylo nie zdac i pytalk o podstawowe informacje :)
  • Anonim

dzięki wielkie, tu jest 14 razy więcej odpowiedzi niż na forum wydziałowym... może jeszcze jakieś zajęcia, bez obecności, jeszcze jedne chociaż...?

Alex
  • Uka P.

>semp napisał na gronie:
    >W takim razie polecam wykłady (a nie seminaria czy
    >ćwiczenia), bo tam zazwyczaj nie jest. A i punktowane
    >wysoko, więc szybko nadrobisz brakujące punkty.

A to było na Pantoflu:
    Autor: Urszula Płosarek, 2007-06-03, godz: 19:43:45
    --> szukaj wykładów - nie seminariów, ani ćwiczeń - tylko wykładów. Nie dość, że chodzić nie trzeba, to 5 punktów za kolokwium. :-D

Krzysiek, już Cię miałam zjechać o plagiat, a tymczasem okazało się, że to ja moje wymyśliłam 18 minut później. :-D
  • tibia

Elitaryzm vs egalitaryzm u Zawadzkiego...nie sprawdzał obecności, a na koniec jak ktos chce moze napisać prace:) Tylko nie wiem czy w tym semetrze to prowadzi:)
  • El comendante Semp

>Uka P. wrote:
    >Krzysiek, już Cię miałam zjechać o plagiat, a tymczasem
    >okazało się, że to ja moje wymyśliłam 18 minut
    >później. :-D

Czy implikujesz, że ja mogę zjechać Ciebie o plagiat?; )
    Ale tak czy owak, najwyrazniej jest to dobra taktyka, zeby brac wyklady.
  • nut

niby wykłady tak, tylko lepiej się dowiedzieć wcześniej czy nie jest na nich obecność sprawdzana, bo można się przejechać...np. uprzedzam zawczasu, że Rozwój młodzieży..u prof. Czerwińskiej jest z obecnością, mimo że wykład.
  • fragolina di bosco

Cwiczenia z psychopatologii.

Chrzastowski nie sprawdza obecnosci, trzeba sie jedynie uczyc do dosc trudnych kolosow (w liczbie 2 )
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)