PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katarzyna Pyzik-Tederska

Czy pojawiła Wam się informacja w usosie odnośnie płatności za ten rok akademicki?
  • Klaudia

Nie. To jeszcze potrwa. Tylko jak zawsze, trzeba tego pilnowac- jak nie bedzie do polowy pazdziernika to zglosic- dziekanat badz informatycy. Albo podczas podbijania legitymacji poprosic pania z dziekanatu, ktora jak zawsze, z usmiechem, Ci pomoze:)
  • Katarzyna Pyzik-Tederska

Dzięki :) bo już zaczynałam się bać, że to tylko ja...a pierwszą ratę trzeba chyba jakoś wpłacić do początku października..
  • Konrad

Tak, pierwsza rata do 5 X, czyli pewnie 4 późnym wieczorem pojawią się należności w USOSie.
  • Alessia

Macie już naliczone płatności na październik?
  • Konrad

Tak
  • Coma

Czy jest ktoś, kto wciąż nie ma naliczonych płatności w USOSie? Pisałam już w tej sprawie do informatyków, ale nie dostałam odpowiedzi... co jeszcze mogę zrobić (oprócz wizyty w dziekanacie), gdzie napisać?
  • Alessia

U mnie było tak, że najpierw pisałam do informatyków, którzy odesłali mnie do działu finansowego. Dział finansowy natomiast odesłał mnie do dziekanatu. Na szczęście nie musiałam tego robić, bo już rozliczono mój indeks i wszystko jest OK. Także poza wizytą w dziekanacie chyba nie ma innej możliwości.
  • Мeg

ja nadal nie mam rozliczonych wpłat, ale Panie w dziekanacie powiedziały żeby się tym nie przejmować.
    Wcześniej nie miałam w ogóle naliczonych opłat - to załatwiłam od ręki w dziekanacie.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)