-
IZA J...
Czy ktos wie moze gdzie mam wpisac Pin Kod ktory dostalam od Tutora chodze po Usosie i nie moge znalezc pola.... -
Konrad
W czasie trwania zapisów wchodziło się tu - https://usosweb.psych.uw.edu.pl . Następnie klikało się w "Aktualności" i wyskakiwał link do strony gdzie należało wpisać Pin Kod. Ale rejestracja na seminaria roczne i magisterskie trwała do 27 czerwca, i już tego linka nie ma. Przejdź się do dziekanatu, do pokoju 75 i przedstaw swój problem pani Iwonie Masłowskiej, moża ona będzie mogła Ci pomóc (ja swojego Pin Kodu nie wpisywałem, ta pani zapisała mnie sama na seminarium magisterskie, chociaż to było jeszcze przed 27 czerwca). -
IZA J...
wielkie dzieki zupelnie tego linku nie zauwazylam i juz chyba sie zarejestrowalam to zn. napisalam i wyskoczylo ZAREJESTROWANY ale tak naprawde to nie mam pewnosci czy wszystko sie powiodlobo kiedy weszlam do usosa i sparawdzilam na co jestem zapisana na ten sem. to byly tylko przedmioty obligatoryjne na jakie sie zapisalam a ani wzmianki o pracy rocznej