-
M
Czy to mi się coś pomyliło, czy widziałem w skrzynce maila od prodziekana dss, że karty będą dopiero 07.06?
Edit: Przeszukałem też pantofla i faktycznie wychodzi na to, że karty będą dopiero 07! Sprawa jest naprawdę karygodna i moim skromnym zdaniem powinien zainteresować się nią samorząd. Nie dość, że musimy nosić za wykładowcami te świstki i jeszcze musimy stać w kolejce do dziekanatu (zamiast np. wydrukować je z konsoli) to w tym roku termin odbioru jest tak fatalnie późny.
Ja osobiście zacząłem sesję 12.05, kończę ją jutro. I terminy wpisów z pierwszych egzaminów już dawno minęły.
W tym roku na Wydziale Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego ma miejsce tragikomedia. Informowanie o zapisach na zajęcia i specjalizacje w przeddzień tychże jest niepoważne. Zmiana systemu zapisów na moment przed rozpoczęciem zapisów? Zupełny brak profesjonalizmu i szacunku dla studentów.
Osobiście bardzo dziwię się, że samorząd nie zajmuje się poważniejszymi merytorycznie problemami niż organizacja darmowych kiełbasek.
-
Moni :)
Czyli co? otworzą specjalnie w poniedziałek dziekanat? Przecież normalnie jest zamknięty.... -
Goś
-
Konrad
-
-
>M napisał
>
>
>W tym roku na Wydziale Psychologii Uniwersytetu
>Warszawskiego ma miejsce tragikomedia. Informowanie o
>zapisach na zajęcia i specjalizacje w przeddzień tychże
>jest niepoważne. Zmiana systemu zapisów na moment przed
>rozpoczęciem zapisów? Zupełny brak profesjonalizmu i
>szacunku dla studentów.
>
>Osobiście bardzo dziwię się, że samorząd nie zajmuje
>się poważniejszymi merytorycznie problemami niż
>organizacja darmowych kiełbasek.
>
Amen. Nie mówiąc już o tym, że od 4 dni USOS jest w zasadzie niedostępny, efektem czego, połowa studentów nie zapisała się jeszcze na ćwiczenia obligatoryjne. -
maja
>Moni :) napisała:
>Czyli co? otworzą specjalnie w poniedziałek dziekanat?
>Przecież normalnie jest zamknięty....
Kurczę, nie chcę wylewać tu swojej frustracji, ale...
OWSZEM! Dziekanat powinien być otwarty w poniedziałek i to nie od 11 do 15 , tylko dłużej - tak żeby ludzie byli w stanie odebrać te cholerne karty, na które czekają już dwa tygodnie.
OT CO. -
Iwona
a mozna zrobic tak, ze bierze sie wpisy do indeksu i na karte egz. tylko z ogunow, a o wpisanie reszty poprosic jakims podaniem? -
Olivia
Z tego co mi powiedziała Pani w dziekanacie sekretariat ma byc otwarty w poniedziałek. -
Anonim
>Olivia napisała:
>Z tego co mi powiedziała Pani w dziekanacie sekretariat ma
>byc otwarty w poniedziałek.
od ktorej? 11? -
ஐˇmartusiaˇஐ
-
Anonim
>ஐˇmartusiaˇஐ napisała:
>ale to tylko jutro beda wydawane karty czy od jutra??
od -
Olivia
-
Anonim
-
gc
-
Arli