PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M

Czy to mi się coś pomyliło, czy widziałem w skrzynce maila od prodziekana dss, że karty będą dopiero 07.06?

Edit: Przeszukałem też pantofla i faktycznie wychodzi na to, że karty będą dopiero 07! Sprawa jest naprawdę karygodna i moim skromnym zdaniem powinien zainteresować się nią samorząd. Nie dość, że musimy nosić za wykładowcami te świstki i jeszcze musimy stać w kolejce do dziekanatu (zamiast np. wydrukować je z konsoli) to w tym roku termin odbioru jest tak fatalnie późny.

Ja osobiście zacząłem sesję 12.05, kończę ją jutro. I terminy wpisów z pierwszych egzaminów już dawno minęły.

W tym roku na Wydziale Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego ma miejsce tragikomedia. Informowanie o zapisach na zajęcia i specjalizacje w przeddzień tychże jest niepoważne. Zmiana systemu zapisów na moment przed rozpoczęciem zapisów? Zupełny brak profesjonalizmu i szacunku dla studentów.

Osobiście bardzo dziwię się, że samorząd nie zajmuje się poważniejszymi merytorycznie problemami niż organizacja darmowych kiełbasek.
  • Moni :)

Czyli co? otworzą specjalnie w poniedziałek dziekanat? Przecież normalnie jest zamknięty....
  • Goś

szczerze wątpię...
  • Konrad

Damn it...7 są wpisy z HMP :|
  • Kamila

>M napisał

>
    >
    >W tym roku na Wydziale Psychologii Uniwersytetu
    >Warszawskiego ma miejsce tragikomedia. Informowanie o
    >zapisach na zajęcia i specjalizacje w przeddzień tychże
    >jest niepoważne. Zmiana systemu zapisów na moment przed
    >rozpoczęciem zapisów? Zupełny brak profesjonalizmu i
    >szacunku dla studentów.
    >
    >Osobiście bardzo dziwię się, że samorząd nie zajmuje
    >się poważniejszymi merytorycznie problemami niż
    >organizacja darmowych kiełbasek.
    >

Amen. Nie mówiąc już o tym, że od 4 dni USOS jest w zasadzie niedostępny, efektem czego, połowa studentów nie zapisała się jeszcze na ćwiczenia obligatoryjne.
  • maja

>Moni :) napisała:
    >Czyli co? otworzą specjalnie w poniedziałek dziekanat?
    >Przecież normalnie jest zamknięty....

Kurczę, nie chcę wylewać tu swojej frustracji, ale...
    OWSZEM! Dziekanat powinien być otwarty w poniedziałek i to nie od 11 do 15 , tylko dłużej - tak żeby ludzie byli w stanie odebrać te cholerne karty, na które czekają już dwa tygodnie.
    OT CO.
  • Iwona

a mozna zrobic tak, ze bierze sie wpisy do indeksu i na karte egz. tylko z ogunow, a o wpisanie reszty poprosic jakims podaniem?
  • Olivia

Z tego co mi powiedziała Pani w dziekanacie sekretariat ma byc otwarty w poniedziałek.
  • Anonim

>Olivia napisała:
    >Z tego co mi powiedziała Pani w dziekanacie sekretariat ma
    >byc otwarty w poniedziałek.

od ktorej? 11?
  • ஐˇmartusiaˇஐ

ale to tylko jutro beda wydawane karty czy od jutra??
  • Anonim

>ஐˇmartusiaˇஐ napisała:
    >ale to tylko jutro beda wydawane karty czy od jutra??

od
  • Olivia

tak,od 11
  • Anonim

Oliwia zajmij mi miejsce w kolejce. Dzięki z góry :)
  • gc

i dziekanat nie wygląda w tej chwili na czynny dłużej
  • Arli

Był czynny do 15.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)