-
Anonim
Hej, jeśli taki wątek już istnieje bądź wyda się niepotrzebny, śmiało klikać "usunąć" czy coś takiego.; )
W każdym razie mam takie pytanie. Czy jest możliwość przejścia po pierwszym roku studiów wieczorowych, na studia dzienne? :) Bardzo zależy mi na odpowiedzi, pozdrawiam! -
Moni :)
nie ma czegoś takiego jak przechodzenie... w przyszłym roku po prostu startujesz jeszc eraz do rekrytacji i tyle, czyli w miedzy czasie mozesz sobie mature poprawić....
p.s i gdzies ten watek juz jest :P - w wyszukiwarke na gronie sie wpisuje odpowiednia fraze i jest:) polecam na przyszłość -
Anonim
wiem, że z zaocznych można przejść na dzienne, dlatego pytam również o wieczorowe.; )
p.s: dziękuję za cenną radę -
Konrad
Jakieś 2 lata temu wiem, że było coś takiego, że student wieczorowy mógł się ubiegać o zniżkę czesnego za dobre wyniki w nauce (tzn. średnią większą niż 4.5). To była taka jednorazowa impreza, czy to nadal obowiązuje? (Bo w informatorze studenckim 2010/2011 w linku "Zasady przyznawania zniżek czesnego" są jakieś stare daty, to nie wiem.) A jeśli tak, to wie ktoś, czy ta średnia jest liczona z roku czy z wszystkich przebytych lat studiów i czy tylko z obligatorów czy z fakultetów i ogunów też? Można dostać i zniżkę i stypendium?
Czy pisząc podanie o zniżkę muszę się tak samo bawić jak z podaniem o uznanie ogunów, to znaczy wysłać je mailem i do tego jeszcze przynieść je wydrukowane (bez sensu)? -