PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pavettka

Witam,
    czy ktoś mógłby mi napisać, jak wygląda i kiedy ma miejsce test u Czarnoty- Bojarskiej? Nie mogłam chodzić na wykład i nic nie wiem... slajdów w necie nie ma, czyli obowiązuje literatura?
    Będę bardzo wdzięczna za informację.
    pozdrawiam
  • Anka

dołączam się do pytania o termin i podaję link do materiałów

http://www.psychologia.pl/~joanna/
  • pavettka

oglądałam dziś tą książkę jej autorstwa o selekcji (co to niby jest obowiązkowa), jest cieniutka w gruncie rzeczy :-)

dzięki za linka! zapomniałam o tym; -)
  • Czaruś

4 czerwca
    pzdr
  • Agacior

A na pewno jest 4 czerwca? Bo były protesty, że to długi weekend i nie wiem na czym stanęło...
  • Czaruś

ogólnie ostatni raz keidy rozmawialem z JCB to było 17 Maja (ostatni poniedzialek) i caly czas bylo 4 czerwca
    powiedziala tez ze nikt nie protestowal w trakcie semestru kiedy kilkakrotnie byla ta data podawana
    i poki co nie ma innych dat
  • Agacior

ok, w takim razie 4 czerwca
  • Anka

no nieee.... beznadziejny termin. czy wydział w ogóle wtedy pracuje?
    nie wiecie może czy wspominała coś o jakimś dodatkowym terminie?
  • Joanna

nie będzie drugiego terminu. jest nieugięta
  • Pats

tak NIE będzie drugiego terminu!
    Również chciałam wyjechać na długi weekend i już plany się rozmyły :/ Także see u guys w piętek.

A co do wydziału to pracują Ci, którzy chcą;) Większa część wykładowców wzięła wolne w tym czasie.
  • Sexorcisto

wie ktos kiedy i gdzie jest poprawa z tego? z gory dzieki
  • Olga

czy kogoś też wyrzuciło z obligatoryjnych ćwiczeń na które nie ma prawa być żadnej selekcji, bo rekrutacja była "kto pierwszy", czy tylko ja jestem takim szczęśliwcem?
  • Moni :)

>Sexorcisto napisał
    >wie ktos kiedy i gdzie jest poprawa z tego? z gory dzieki

Prowadzaca miala wysła maila do tych co nie zaliczyli z wiadomoscia kiedy jest poprawa. Takze sprawdzaj poczte wydzialowa:)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)