-
pavettka
Witam,
czy ktoś mógłby mi napisać, jak wygląda i kiedy ma miejsce test u Czarnoty- Bojarskiej? Nie mogłam chodzić na wykład i nic nie wiem... slajdów w necie nie ma, czyli obowiązuje literatura?
Będę bardzo wdzięczna za informację.
pozdrawiam -
Anka
-
pavettka
oglądałam dziś tą książkę jej autorstwa o selekcji (co to niby jest obowiązkowa), jest cieniutka w gruncie rzeczy :-)
dzięki za linka! zapomniałam o tym; -) -
Czaruś
-
-
Agacior
A na pewno jest 4 czerwca? Bo były protesty, że to długi weekend i nie wiem na czym stanęło... -
Czaruś
ogólnie ostatni raz keidy rozmawialem z JCB to było 17 Maja (ostatni poniedzialek) i caly czas bylo 4 czerwca
powiedziala tez ze nikt nie protestowal w trakcie semestru kiedy kilkakrotnie byla ta data podawana
i poki co nie ma innych dat -
Agacior
-
Anka
no nieee.... beznadziejny termin. czy wydział w ogóle wtedy pracuje?
nie wiecie może czy wspominała coś o jakimś dodatkowym terminie? -
Joanna
-
Pats
tak NIE będzie drugiego terminu!
Również chciałam wyjechać na długi weekend i już plany się rozmyły :/ Także see u guys w piętek.
A co do wydziału to pracują Ci, którzy chcą;) Większa część wykładowców wzięła wolne w tym czasie. -
Sexorcisto
-
Olga
czy kogoś też wyrzuciło z obligatoryjnych ćwiczeń na które nie ma prawa być żadnej selekcji, bo rekrutacja była "kto pierwszy", czy tylko ja jestem takim szczęśliwcem? -
Moni :)
>Sexorcisto napisał
>wie ktos kiedy i gdzie jest poprawa z tego? z gory dzieki
Prowadzaca miala wysła maila do tych co nie zaliczyli z wiadomoscia kiedy jest poprawa. Takze sprawdzaj poczte wydzialowa:)