-
batonik
Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć czy w jakiś inny dzień niż wtorek dr Suszek jest na wydziale??? Niestety na maile nie odpisuje:( -
Anonim
Słyszałam, że bywa w czwartki na wydziale, ale nie wiem o której i czy na pewno.
I podobno trzeba do niego pisać na innego maila, który ma się wyświetlać po wpisaniu jego nazwiska w google. Spróbuj na hubert.suszek@gmail.com albo hubert.suszek@psych.uw.edu.pl. -
Anonim
albo sprawdź na jego siatce zajęć, kiedy ma zajęcia, i go złap w ten sposób. -
-
Zizu
Czy ktos się orientuje kiedy jest kolokwium u Suszka z Psychopatologii i filmu?nie moge sie zalogowac do systemu i sprawdzic a bylam dlugo chora.Help dobre dusze!:) -
malgozrata
na ostatnich zajęciach jeszcze nic nie mówił, kiedy będzie kolokwium. W najbliższy wtorek jest dzień wydziału, więc na pewno zajęć nie ma o 16. ostatnio jeszcze nie wiedzieliśmy, do której są godziny dziekańskie, to dr Suszek mówił, że jak nie będzie tych zajęć o 16, to tych o 17.45 też nie zrobi, żeby było po równo z materiałem. Jakoś podejrzewam ostatnie zajęcia, ew. przedostatnie ale to raczej wątpię. -
a.
Też długo już nie byłam na tych zajęciach, niestety, ale chodziłam w pierwszym semestrze na psychoterapię i film i kolokwium było na ostatnich zajęciach. Teraz pewnie będzie podobnie:)