PSYCHOLOGIA UW [3613]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rode

skontaktuj sie z nim mailowo.od raczej odpisuje
  • haemoglobin

poratujcie mnie proszę mailem do dr. Świderskiego bo mi się gdzieś zapodział:(
  • aniuspotwor

>poratujcie mnie proszę mailem do dr. Świderskiego bo mi się gdzieś zapodział:(
    witold.swiderski@post.pl
  • haemoglobin

dziekujee:)
  • aniuspotwor

>haemoglobin napisała:
    >dziekujee:)

tylko że też pisałam do Świderskiego parę dni temu już i nadal nie odpisuje ... : (
    bo zastanawiam się, kiedy można przyjść jeszcze po wpis i dowiedzieć się o ewentualnej poprawce egzaminu.
  • pattie:*

w semestrze letnim w zeszłym roku i tym roku w zimowym było tak, że dr Świderski był na naszym wydziale co poniedziałek o stałej porze czyli 19.30 i można było przyjść po wpis lub poprawiać ustnie lub pisemnie. Siedział tam w poniedziałki co najmniej przez dwa tygodnie po pierwszych wpisach. Natomiast polecam pojawić się w poniedziałek o 19.30 a nie o 20.30 bo jak nikogo nie będzie, to pewnie dr nie będzie czekał.
    Jak Wam bardzo zależy, to przypomnijcie mi za 2-3 godziny na gronie to do niego zadzwonię i się dowiem, bo teraz nie ma go w domu.
  • bang bang

ja się ze świderskim umówiłam na przyjście po wpis w poniedziałek o 19.30 więc wnioskuję z tego że będzie na wydziale w auli.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)