- 1
- 2
-
Stuck between
czy ktoś kto wczoraj dostał od doktora sylabus mógłby go wrzucić? albo przynajmniej podzielić się listą literatury? -
Stuck between
na chomiku pod neurologia kliniczna lada chwila/lada dzień pojawią się notatki i fragmenty z prusińskiego do omówionych już tematów, materiały są prawie kompletne
enjoy -
Arashi
A to te same zagadnienia co były na neurologii? Pododno tak.. Czy egzamin jest 7.06 czy to jakas zła informacja??? -
-
Rode
z sylabusa wynika, że jest trochę różnicy pomiędzy neurologią i z opinii innych wynika, że symptomatologia jest trudniejsza niż neurologia, ale to się dopiero okaże... -
Stuck between
7 czerwca o 19.30. trudniejsze? słyszałam, że faktycznie daje na egzaminie to na co zwracał uwagę podczas wykładów, że "będzie", zobaczymy:) -
Arashi
-
pattie:*
-
Arashi
-
Rode
-
renul
wrzucajcie wszystko na symptomatologia@gmail.com,
to skrzynka dostępna dla wszystkich, na wykładzie umówiliśmy się, że tam ślemy materiały:) tam są nagrania z wykładów np. ja też wrzucę co sama zdołałam zanotować jutro. nie pamiętam hasła tylko..;D chyba "swiderski"?? Ktoś pamięta? -
aniuspotwor
no tak... a ktoś pamięta co on mówił, że co będzie na egzaminie, jakie pytania da ???; / -
tibia
-
aniuspotwor
-
-
tibia
-
haemoglobin
wiadomo już coś na temat wyników (chyba miały dziś być) i terminu wpisów?
-
aniuspotwor
-
? ...
-
aniuspotwor
-
? ...
nie ma , trzeba było przyjść z indeksem i osobiście mówił co kto dostał -
aniuspotwor
super. no więc co teraz ze mną? może mówił o jakimś innym terminie udzielania wpisów?
- 1
- 2