-
Goś
Witam
spóźniłam się dziś minutkę na wykład, profesor mówił, że będzie umieszczał gdzieś slajdy, wiecie może gdzie? -
Toha
Nie powiedział gdzie, ale powiedział, że po każdym dziale, więc może w katalogu kursów, ale jeszcze nie teraz? -
Goś
no tak, ale w tym pliku była zaktualizowana lista lektur... no cóż, poczekamy :) -
.:priti:.
ja się niestety spóźniłam na cały wykład^^ mógłby mnie ktoś poinformować co się działo na pierwszych zajęciach? -
-
don camillo
-
Goś
ja, spóźniona minutkę, stwierdzam iż wykład był z punktu na temat, co to jest psychologia pozytywna i z czym to się je. Uwaga, w slajdach był spis lektur inny niż w halu. I nie było nic o egzaminie etc, ale może to było podczas tej pierwszej minuty -
Krostek
-
Ana
-
Toha
Obecność nie była sprawdzana i mam wrażenie, że nie będzie, aczkolwiek ten temat nie został poruszony. -
Goś
dziś profesor powiedział, że na egzaminie będą 3 pytania opisowe, na ktore bedziemy musieli odpowiedziec na 2 stronach maksymalnie. I w konsoli sa slajdy z pierwszego wykladu. -
Raf
-
Goś
-
Anonim
-
Weronika.
-
don camillo
-
żmija
-
Raf
ktos wie jakie moga być PRZYKŁADOWE pytania i czy ogarnięcie slajdów (wiem wiem, 3/4 to wykresy) to wystarczy zeby zdać :D? -
Krostek
-
don camillo
1. Wzrost potraumatyczny.
2. Różnica między podejściem hedonistycznym a eudajmonistycznym do dobrostanu psychicznego.
3. System apetytywny (chcenia) a konsumatywny (lubienia). -
Toha
Ktoś spisywał wszystkie i miał wrzucić gdzieś w sieć.
Ja się zastanawiam, jak poznamy wyniki, na dyżurze?
Ktoś, kto pisał do końca, coś więcej usłyszał może?