PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • julia bruyere

właśnie się dowiedziałam, że tytułowe wydarzenie niebawem będzie miało miejsce :)
    czy ktoś może mi powiedzieć kiedy ? jutro czy za tydzień? i z czego właściwie? prrroszę!
    z góry dzięki. pozdr
  • g

ponawiam pytanie :)
    i czy sa do tego jakies materialy gdzies dostepne?
  • Raf

w tym tygodniu. Książka Pani Prof - w czytelni.
  • g

a jaka forma kolokwium?
  • g

i w ogole dzieki )
  • anka

test wielokrotnego wyboru cos w stylu do objawow ptsd zalicza sie i zaznaczyc pasujace...
  • Justy

W czytelni jest teczka od pani profesor z 3 rozdziałami z jej książki, które podobno wystarczą do tego kolosa.
  • Kasia

Autor: dziekanat dydaktyczny, 2009-11-25, godz: 15:56:20
    W związku z konferencją Polskiego Towarzystwa Psychologicznego w dniu 27 listopada zajęcia Pani prof. M.Lis-Turlejskiej zostają przeniesione jednorazowo/ dzienne i wieczorowe/ na inny termin uzgodniony z wykładowcą .

Czy ktos wie cos wiecej na ten temat? Czy nalezy rozumiec, ze w piatek zajec nie ma i tym samym nie ma kolokwium?
  • zuo

>Czy ktos wie cos wiecej na ten temat? Czy nalezy rozumiec,
    >ze w piatek zajec nie ma i tym samym nie ma kolokwium?

O tym, że jej nie będzie, przynajmniej na początku zajęć, mówiła już dawno. Kolokwium miał poprowadzić ktoś inny.

IMHO trzeba rozumieć to tak, że kolos jest, ale nie ma potem wykładu.

Btw. Wie ktoś coś na temat tych materiałów z części neuro, którymi miała się podzielić?
  • Chimek

kurcze, ja nic nie słyszałem. zakładać, że będzie? :<
  • Emilka

prof. Lis-Turlejska odpisała na mejla - kolokwium się w piątek nie odbędzie, podobnie jak wykłady. :)
  • zuo

Czytam, przecieram oczy i dalej nie wierzę. :D
  • marcioch

Tak, tak... na konsoli pojawiła się informacja, że kolokwium odbędzie się 4 grudnia...

• isil

hej
    a propos kolokwium 4 12
    pojawił się tak jak obiecała pani prof. załącznik pod wykładem w katalogu zajęć...
    jest z nim tylko jeden problem (przynajmniej ja taki mam). Jest zapisany w przedziwnym formacie pptx (czyli chyba vistowy power point) mi się w każdym razie nie otworzy...
    Może komuś się otwiera?
    wtedy mógłby zapisać jakoś inaczej i się podzielić?
    ładnie proszę :)
  • g

Hej, pamiętacie moze szczegoly tej pracy zaliczeniowej, co trzeba napisac?
    tematy i ilosc stron?

i sa moze jakies materialy do drugiego kolokwium?

z gory dzieki :)
  • Chimek

to nie praca zaliczeniowa tylko praca dla chętnych :p
  • g

ale nie pisalam 1go kolokwium wiec dla mnie jest troche obowiazkowa :) pamietasz moze temty?
  • Chimek

no właśnie tak średnio :-)
    pierwszy temat zapisałem jako: jak można pomocnie zareagować wobec osoby, która doznała traumy? (popis erudycji - na podstawie przykładu z literatury pięknej :-))
    i drugi: jakie jest rozpowszechnienie danego typu traumy? (jak często mają miejsce wydarzenia traumtyczne i jak często występuje po nich ptsd - porównanie danych statystycznych)

ktoś może teraz przyjść i podać prawdziwe ich brzmienie :-)
  • Rode

do kiedy ta prace mamy oddac i wlasnie jaka objetosc najlepiej?
  • Chimek

do końca semestru :-)
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)