-
七
Cześć,
szukam kogoś kto się ze mną ZAMIENI z grupy mgr Olszańskiej w środę 13.45 na moją grupę też u niej 17.45.
BARDZO mi zależy ponieważ w ostatniej chwili zmienili mi plan na drugiej uczelni i teraz jeśli nikogo nie znajdę będę się musiała wypisać z zajęć.
-
Szukam kogoś kto zamieni się z poniedziałku z 13.45 (są dwie grupy, mi bez różnicy która) na wtorek na godzinę 10.15 (dr Katra).
-
Martyna
Dobrze, że przynajmniej należycie do jakichś grup... bo ja np. miałam pecha i nie starczyło dla mnie miejsca w żadnej grupie (podobno jak również dla kilkunastu innych osób) :P kicha... -
Adam
Witam!
Z powodu nagłej zmiany planu bardzo bardzo pilnie poszukuję osoby chętnej zamienić się na moje zajęcia PUP w środę 13:45-15:15 (dr. Anna Cierpka) w zamian za środowy PUP 12:00-13:30 niezależnie od wykładowczyni.
Ewentualnie mogę się zamienić na zajęcia w poniedziałek, bądź środę od 17:45 do 19:15.
A co do prowadzącej to z chęcią zacytuję jedną z osób na gronie:
,,Polecam Panią Anie Cierpkę (nie wiem czy dobrze odmieniłam) JEST SUUUPERR! ! ! Chodziłam do niej na PUP a potem na PUP 2:) Moim zdaniem najlepsza prowadząca jaką można sobie wymarzyć!!!!"
Podpisuje się (niestety- bo muszę zmienić grupę) obiema rękoma; )
Co do samej zamiany zaś - dr. Anna Cierpka zapewniła, że nie będzie żadnego problemu.
Chętnych proszę o szybki kontakt: paradox113@wp.pl bądź na privie. -
-
Amelka