PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cześć,

szukam kogoś kto się ze mną ZAMIENI z grupy mgr Olszańskiej w środę 13.45 na moją grupę też u niej 17.45.

BARDZO mi zależy ponieważ w ostatniej chwili zmienili mi plan na drugiej uczelni i teraz jeśli nikogo nie znajdę będę się musiała wypisać z zajęć.
  • Amelia

Szukam kogoś kto zamieni się z poniedziałku z 13.45 (są dwie grupy, mi bez różnicy która) na wtorek na godzinę 10.15 (dr Katra).
  • Martyna

Dobrze, że przynajmniej należycie do jakichś grup... bo ja np. miałam pecha i nie starczyło dla mnie miejsca w żadnej grupie (podobno jak również dla kilkunastu innych osób) :P kicha...
  • Adam

Witam!
    Z powodu nagłej zmiany planu bardzo bardzo pilnie poszukuję osoby chętnej zamienić się na moje zajęcia PUP w środę 13:45-15:15 (dr. Anna Cierpka) w zamian za środowy PUP 12:00-13:30 niezależnie od wykładowczyni.

Ewentualnie mogę się zamienić na zajęcia w poniedziałek, bądź środę od 17:45 do 19:15.

A co do prowadzącej to z chęcią zacytuję jedną z osób na gronie:
    ,,Polecam Panią Anie Cierpkę (nie wiem czy dobrze odmieniłam) JEST SUUUPERR! ! ! Chodziłam do niej na PUP a potem na PUP 2:) Moim zdaniem najlepsza prowadząca jaką można sobie wymarzyć!!!!"
    Podpisuje się (niestety- bo muszę zmienić grupę) obiema rękoma; )

Co do samej zamiany zaś - dr. Anna Cierpka zapewniła, że nie będzie żadnego problemu.

Chętnych proszę o szybki kontakt: paradox113@wp.pl bądź na privie.
  • Amelka

ja mam zajecia na 17:45 i chetnie sie zamienie na wczesniejsze
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)