-
-->Szatynka<--
chodzi mi o zaczynajace sie jutro zblokowane zajecia. nie wiem za bardzo gdzie mam sie pojawic...wiecie w ktorej to sali czy cos? -
rudzielec :)
Takiego maila dostałam od NM:
Zapraszam na zajęcia "trening twórczości - reklama" w najbliższy piątek, sobotę i niedzielę. W piątek zajęcia odbędą się w sali 92 (jeśli zmienimy salę, to proszę szukać info na drzwiach pokoju 307), w sobotę i w niedzielę w sali nr 1. Serdecznie pozdrawiam:) Norbert Maliszewski
a to z poczty pantoflowej:
W celu rozwjania wszelkich wątpliwości, zwłaszcza osób, które lubią się spóźnić, informuję, że zajęcia w piątek zaczynają się o 1015 (obecność obowiązkowa podczas całych warsztatów). Serdecznie pozdrawiam:) NM
-
-->Szatynka<--
-
-->Szatynka<--
-
-
mantra
hej grupo która miała mieć zajęcia z tego przedmiotu w przyszły weekend. Kiedy i o której i czy w ogóle? Wie ktoś? -
Karolina
ani widu ani slychu. pewnie pojawi sie jakies info w konsoli niedlugo -
Anonim
hej, czy któraś z osób nieobecnych na niedzielnym/sobotnim spotkaniu z Norbertem i wybierająca się do niego w tym tygodniu mogłaby napisać na czym polegać będzie praca zaliczeniowa? mam jutro egzamin i nie mogę przyjsc na dyżur, a chciałabym wiedzieć wcześniej co i jak
z góry dzięki ogrooooooooooomne -
Arashi
Hej, czy ktos zna termin zajęć w tym semstrze???? W usosie nie ma!!!!!!!!!