PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Artur

Chodzi ktoś na te zajęcia, jest lista?
  • Magdalena A. Grzeca-Kamińska

Chodzi. Od czasu do czasu będzie puszczana, raz już była
  • Mała;)

ale zajęcia są bardzo fajne, prowadzący świetny więc serio warto; ) ja polecam mimo, że do tej pory absolutnie nie interesowałam się taką tematyką a biologia mózg itd były dla mnie koszmarem; P
  • Miniual

Witam czy ma ktos notatki? bo z tego co pamietam ktos mial pisac i byc moze umiescic gdzies na internecie?
  • Sunrise...

Kiedy jest te zaliczenie? Miało być 1.06, ale podobno zostało przełożone na tydzień później. Nie było mnie na ostatnim wykładzie i nie wiem...
  • pattie:*

8.06 o 19.30
  • anka

a na najblizszych zajecia powtorzenie i zebranie wszystkich tych zespolow i chorob razem:) a i podobno, nie wiem, cos jest w kserze jakies czyjes notatki...
  • ania łobuziara

Czy pan dr podawał wczoraj jakieś nowe przykładowe pytania.?

• Joanna

hej! nie mogłam być na ostatnich zajęciach. Czy prowadzący mówił coś więcej o zaliczeniu? (forma i zagadnienia)
  • !AgNIEszka!

Hej! Prowadzący nie mówił nic więcej na temat egzaminu niż to, co zazwyczaj... Dla przypomnienia: forma egzaminu: pisemny, prawdopodobnie 5 pytań. Jeśli nie odpowiesz na jedno pytanie wogóle, to jeszcze nic straconego... A jeśli chodzi o treść pytań, to:
    > objawy oponowe
    > choroby mięśni (Myastenia Gravis, zespół Lamberta-Eatona)
    > tarczyca (nadczynność, niedoczynność)
    > zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych (tu też objawy oponowe)
    > cukrzyca
    > padaczki
    > napad padaczkowy, stan padaczkowy
    > choroby naczyniowe OUN (udary, krwotoki)
    > guzy mózgu
    > wzrost ciśniena śródczaszkowego
    > bóle
    > wczesne i późne konsekwencje urazu czaszki
    > dystrofia mięśniowa Duchenne`a itp. (ale to raczej nie będzie na egz.)

To tyle z tych takich ważniejszych haseł. Nie mam pojęcia co jeszcze mogłoby się pojawić...
    Życzę sobie i wszystkim innym samych PIĄTEK!!! :)
  • Sunrise...

A czy godzina tego egzaminu będzie taka sama jak były zajęcia, czy może ustalono jakąś wcześniejszą z racji tego, że już nie ma zajęć?
  • anka

wydaje mi sie ze zostala 19.30 bo inaczej on by chyba o nas zapomnial:)
  • Weronika.

Czy ktos cos wie jak bedzie z wynikami? On cos mowil, ale mi umknelo;) Bo rozumiem, ze skoro ostatnio pytal sie co kryje sie pod tajemnicza nazwa hal9000; ), to raczej tam ich nie umiesci;)
  • Joanna

z tego co zrozumiałam to trzeba przyjść za tydzień o tej samej porze :/
  • pattie:*

Nie, tam ich nie umieści. Mamy przyjśc o tej samej godzinie w to samo miejsce za tydzień :D
  • Weronika.

dzieki dzieki; )
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)