PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam

Pomyślałam sobie, że skoro niektórzy jednak siedza w stolicy i na razie się nigdzie nie wbirają to mozna by się gdzies wybrać współnym gronem:)

Obiecuje sprawdzić co sie bedzie działo ciekawego w przyszły weekend ale tego samego bym oczekiwała po was - moi drodzy...

to co ?? znajdą się chętni??
  • Anonim

ja sie znajdę:)
  • Anonim

no wiedziałam, że na wspieranie to mozna liczyć :D

do środy zamieszcze wstępna liste miejsc gdzie można się wybrac aby troche poszaleć
  • Anonim

A czy lista obecnosci bedzie sprawdzana
  • scoundrel

Cholera, jeśli tak, to mogę nie zaliczyć tgo kursu... Za ile jest puknktów?
  • Anonim

tak! Przygotuje taką listę i będę z niej korzystała. A kara za nieobecności bedzie bardzo, bardzo ... hmm...dotkliwa :)
  • आरती

to konkretnie: kiedy i gdzie?; -]
    Pozdro!
  • scoundrel

Mam propozycję dla fanów muzyki rockowej. W tą niedzielę (26.06), w klubie Lucid w Blue City, jako support, gram koncert około godziny 17. Będzie trochę coverów i nasze kawałki. Później, w podobnym klimacie, grać będzie zespół z Ukrainy. Podobno przewidziany jest też tradycyjny, ukraiński poczęstunek :).
    Zainteresowanych dobrym, gitarowym graniem serdecznie zapraszam.

No ja będę na pewno; )
  • आरती

Rozumiem że będą jakieś darmowe wejściówki dla najwierniejszych fanów?; -)
  • Anonim

no i jedna propozycj ajuz jest :D jestem z was dumna :)

co do konkretów to tak jak wcześniej zaznaczyłam do środy wypisze miejsca gdzie mogą oddbywac się interesujące NAS imprezy i wspólnymi siłami może uda się coś wybrać ...
  • Anonim

no i jedna propozycja juz jest :D
    jestem z was dumna :)

co do konkretów to tak jak wcześniej zaznaczyłam do środy wypisze miejsca gdzie mogą oddbywac się interesujące NAS imprezy i wspólnymi siłami może uda się coś wybrać ...
  • wojtoonio

klubowy rozklad jazdy na weekend:) dla zainteresowanych:]

http://www.clubber.pl/page.php?p=ci...

pozdr

• scoundrel

No nie wiem, Arti... ale na pewno możesz liczyć na darmowy autograf; )
  • Anonim

ktory pozniej bedziesz mogl z zyskiem odsprzedac, albo wymienic na inny...np Kaji (tak sie to chyba pisze) Paschalskiej
  • Anonim

chyba jednak (a nawet na pewno) nie tak :P
  • Anonim

a z reszta sie zgadzam :]
  • आरती

Powiniennem wpaść, chyba że na sobotnim weselu mojej siostry ciotecznej tak się schle... będę dobrze bawił ; ) ,że w niedzielę będę miał ochotę odpocząć.
  • आरती

Powiniennem wpaść. No chyba że na sobotnim weselu mojej siostry tak się schle.... znaczy będę się dobrze bawił; ), że w niedzielę będę miał ochotę na mały odpoczynek :)
  • Azogh

a ja pamiętam czasy gdy w czwartkowe wieczory można było w Gnieździe Piratów spotkać całkiem sporo psychologów :] - Arti wybierasz sie może w najbliższy czwartek :] ?
  • Anonim

no dobra więc takie sa moje propozycje na piątek:
    TYGMONT 10 zł R&B

HYBRYDY - 12zł R&B+latino house+funcky

PRUDERIA, BALSAM - jesli juz sie płaci to 5-10zł ale lokalizacja Forty Raclawickie :/ nie każdemu pasuje dojazd. Poza tym nie wiem co w ten weekend sie tam dzieje

PAPROTKA i PIEKARNIA - szkoda,że drogo :(

LABO - od czerwca do końca sierpnia nie ma biletów na imprezy weekendowe!!!!!!!!!!!!!
    24.06 - Self Control: DJ Fresh R/ looblin/ - zwykle sa tam fajne imprezki :D

mam nadzieje,że jasne jest iz swój skromny głosik oddaje na Labo :)

• 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)