- 1
- 2
-
Anonim
Witam
Pomyślałam sobie, że skoro niektórzy jednak siedza w stolicy i na razie się nigdzie nie wbirają to mozna by się gdzies wybrać współnym gronem:)
Obiecuje sprawdzić co sie bedzie działo ciekawego w przyszły weekend ale tego samego bym oczekiwała po was - moi drodzy...
to co ?? znajdą się chętni?? -
Anonim
-
Anonim
no wiedziałam, że na wspieranie to mozna liczyć :D
do środy zamieszcze wstępna liste miejsc gdzie można się wybrac aby troche poszaleć -
Anonim
-
-
scoundrel
Cholera, jeśli tak, to mogę nie zaliczyć tgo kursu... Za ile jest puknktów? -
Anonim
tak! Przygotuje taką listę i będę z niej korzystała. A kara za nieobecności bedzie bardzo, bardzo ... hmm...dotkliwa :) -
आरती
-
scoundrel
Mam propozycję dla fanów muzyki rockowej. W tą niedzielę (26.06), w klubie Lucid w Blue City, jako support, gram koncert około godziny 17. Będzie trochę coverów i nasze kawałki. Później, w podobnym klimacie, grać będzie zespół z Ukrainy. Podobno przewidziany jest też tradycyjny, ukraiński poczęstunek :).
Zainteresowanych dobrym, gitarowym graniem serdecznie zapraszam.
No ja będę na pewno; ) -
आरती
Rozumiem że będą jakieś darmowe wejściówki dla najwierniejszych fanów?; -) -
Anonim
no i jedna propozycj ajuz jest :D jestem z was dumna :)
co do konkretów to tak jak wcześniej zaznaczyłam do środy wypisze miejsca gdzie mogą oddbywac się interesujące NAS imprezy i wspólnymi siłami może uda się coś wybrać ... -
Anonim
no i jedna propozycja juz jest :D
jestem z was dumna :)
co do konkretów to tak jak wcześniej zaznaczyłam do środy wypisze miejsca gdzie mogą oddbywac się interesujące NAS imprezy i wspólnymi siłami może uda się coś wybrać ... -
wojtoonio
klubowy rozklad jazdy na weekend:) dla zainteresowanych:]
http://www.clubber.pl/page.php?p=ci...
pozdr
-
scoundrel
No nie wiem, Arti... ale na pewno możesz liczyć na darmowy autograf; ) -
Anonim
ktory pozniej bedziesz mogl z zyskiem odsprzedac, albo wymienic na inny...np Kaji (tak sie to chyba pisze) Paschalskiej -
Anonim
-
Anonim
-
आरती
Powiniennem wpaść, chyba że na sobotnim weselu mojej siostry ciotecznej tak się schle... będę dobrze bawił ; ) ,że w niedzielę będę miał ochotę odpocząć. -
आरती
Powiniennem wpaść. No chyba że na sobotnim weselu mojej siostry tak się schle.... znaczy będę się dobrze bawił; ), że w niedzielę będę miał ochotę na mały odpoczynek :) -
Azogh
a ja pamiętam czasy gdy w czwartkowe wieczory można było w Gnieździe Piratów spotkać całkiem sporo psychologów :] - Arti wybierasz sie może w najbliższy czwartek :] ? -
Anonim
no dobra więc takie sa moje propozycje na piątek:
TYGMONT 10 zł R&B
HYBRYDY - 12zł R&B+latino house+funcky
PRUDERIA, BALSAM - jesli juz sie płaci to 5-10zł ale lokalizacja Forty Raclawickie :/ nie każdemu pasuje dojazd. Poza tym nie wiem co w ten weekend sie tam dzieje
PAPROTKA i PIEKARNIA - szkoda,że drogo :(
LABO - od czerwca do końca sierpnia nie ma biletów na imprezy weekendowe!!!!!!!!!!!!!
24.06 - Self Control: DJ Fresh R/ looblin/ - zwykle sa tam fajne imprezki :D
mam nadzieje,że jasne jest iz swój skromny głosik oddaje na Labo :)
- 1
- 2