• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gruda

siemka!1
    mam takie pytanie do was moze wiecie jakie sa najciekawsze fakultety na psychologii i co trzeba zrobic zeby sie na nie dostac gdy jest sie z innego wydzialu???!!!
    moje preferencje to relacje interpersonalne, reklama i psychologia spoleczna poradźcie.
    z gory thx
  • Anonim

...mhhh...radze wejść na strone psychologii, o fakultetach poczytac ( kliknij po prostu na - nowe fakultety) i wybrac te, które cie interesują najbardziej...
    Co zrobic żeby sie dostać? - nie wiem dokładnie więc ci nie będę mącić w głowie
  • Anonim

zeby sie dotac trzeba sie poprostu porozumiec z wykladowca, i tyle. jak sie zgodzi to mozna chodzic
  • izik

a skad, do czarnoty podanie wystosowac trzeba - chyba ze sie chce jak wolny sluchacz chodzic - wtedy wystarczy zgoda wykladowcy.

a polecam bardzo seksuologie, rozmowe psychologiczna, fajne sa tez warsztaty i treningi w formie zblokowanej.
  • Anonim

hmm, no to przepraszam za wprowadzanie w blad, wydawalo mi sie ze to prostsze, ja chodzilam na sporo zajec na innych wydz i zadnych podan nie pisalam...
  • over and out

hmmm... moja dziewczyna chodzila ze mna na jedne zajecia, i zadne podania nie byly konieczne. chodzisz, zaliczasz, bierzesz ocene i wpis na wlasna karte, po czym udajesz sie do dziekanatu, gdzie pani poswiadcza oceny pieczatka -- i juz mozesz je rozliczac u siebie (tak to przynajmniej moze sie potoczyc, jesli jest sie studentem uniwerku).

a tak btw -- juz nie do JCB, juz nie do JCB; ) teraz mila pani dryll nam bedzie prodziekanic :)
  • scoundrel

Z tego, co pamiętam, to z wykładami obligatoryjnymi chyba nigdy nie było większych problemów... kwestia umówienia się z wykładowcą.

Osobiście polecam psychologię społeczną u Czapińskiego - z przyjemnością jeszcze raz bym chodził (egzamin zdawałbym trochę mniej chętnie; )
  • scoundrel

acha, tylko to nie fakultet :P
  • आरती

Polecam wszelkie zblokowane treningi/warsztaty. Zwłaszcza wyjazdowe (np kursy Pauliny Rytelewskiej) :).

Poza tym mogę polecić zajęcia: Ciarkowskiej, Trojana, Maliszewskiego, Oniszczenki, Miki ... (tu zrobię wielokropek bo jeszcze dużo ich by się znalazło). Trzeba też przynajmniej raz zapisać się na zajęcia Femiaka, bo ciekawy z niego gość.

Odradzam serdecznie: p. Mroziaka!
    No i u p. Jacennik też nudnawo było
  • Artur Król

Do listy dodalbym jeszcze swietne wyklady Nowaka - dynamiczna psychologie spoleczna i emergencje.

A spoleczna to raczej u Lewickiej; P
  • Artur Król

Do listy dodalbym jeszcze swietne wyklady Nowaka - dynamiczna psychologie spoleczna i emergencje.

A spoleczna to raczej u Lewickiej; P
  • wojtoonio

czy te zajecia p. rytlewskiej sa na prawde takie swietne:)?? pytam bo sie sam zastanawialem czy sie nie zapisac:) tylko ze wtedy sie chyba jeszcze kilka dni z tygodnia traci - jakis czwartek, piatek chyba:)?

jak to dziala:D??

pozdr
  • wojtoonio

a czapinski to obligatoryjny na ktorym roku:D??
  • klareństwo

3
  • Beloved Artichoke

podobno rytelewska ma poczucie humoru. czy jest ono na tyle wielkie żeby przyjąć mnie na zajęcia , na które nie spełniam Ż A D N Y C H wymogów?!!
    * facet
    *wieczorowy
    *powyzej 2 roku
    Posłużyłam się "humorystycznym mailem"
    Nie oczekuję szansy w %, ale jest ona mikroskopijna czy żadna?
    :D
  • over and out

wiesz co, paulina jest naprawde wporzo. i "humorystyczny" mail, jak sadze, nawet zwieksza szanse (dopoki, rzecz jasna, humorystycznosc ma wymiar intelektualny, bo jak po prostu zalaczyles jakis dowcip, to efekt moze byc rozny; ))

btw -- ciekawy avatar, skoro jestes "facet"; )
  • gruda

a do kiedy trzeba zlozyc podania gdy jest sie z poza wydzialu???
  • Kasia

Pauline Rytelewska polecem, POLECAM. Mail wrecz trzeba wystosowac. Warto stracic dwa dni w tygodniu na wyjazd.
    Dodam jeszcze Parzelskiego z Psychologia Sportu - bardzo fajne zajecia.
    Nowak obowiazkowo.
    JCB calkiem niezle prowadzi zajecia i na nich nie jest taka straszna.
    Odradzam pania Kranas - owszem duzo wiedzy, ale sposob przekazu jest bardzo nie ciekawy.
  • Anonim

A co powiecie o pani Pitkiewicz? Był ktoś może na jakichś jej zajęciach. Bo sprzeczne opinie krążą. Ja np. byłam na wielu jej zajęciach i bardzo mi się podobały, ale słyszałam też opinie, że jest beznaziejna bo np. jak mówi to nie patrzy na studentów :).
  • Anonim

Pietkiewicz miało być. Sorry za literówki :)
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)