-
mind-ache
-
mind-ache
>Arap napisał
>od kiedy jest sesja poprawkowa?
Koncepcja kontroli wolicjonalnej Kuhla:
(siła woli a orientacja na działanie)
Zakończenie aktywności: gdy cel osiągnięty lub oceniony jako niedostępny.
To już na stówę Kuhla zapamiętam. Czy ktoś może podciągnąć powyższą rezygnację pod inną teorię?
hmm przewartościowanie sytuacji w celu podtrzymania samooceny...
defensywny pesymizm?
czyja to teoria? -
Emalia
Defensywny pesymizm - należy do procesów służących konstruowaniu własnej przyszłości, to chyba nieważne czyja teoria. Ale przewartościowanie sytuacji w celu podtrzymania samooceny to mi bardziej pasuje do samoutrudniania.
Albo jeszcze inaczej:
KONSTRUOWANIE WŁASNEJ PRZESZŁOŚCI
Ubiegłe doświadczenie podlega poznawczemu konstruowaniu (przepracowaniu), czyli porządkowaniu, uspójnianiu, przewartościowaniu, dopasowywaniu do przyjętych poglądów na swój temat.
Więc właściwie to nie wiadomo. -
mind-ache
-
-
lukaszett
Nędznie to wygląda na tle Kofty który, potrafił tego samego dnia podać wyniki.
Czekamy, czekamy.. -
Konrad
Wpisy macie na najbliższym (a zarazem jedynym już w czerwcu) dyżurze - 30 czerwca w godzinach 13:30-17:30. Oceny mają się pojawić na stronie kursu w okolicach niedzieli.
Jak wrażenia po egzaminie? Powtórzyły się pytania? -
Ula
powtórzyły się te które były na gronie i w sumie to nie było aż tak strasznie, nie było prawie literatury, no ale tak naprawdę jak było to będzie się można wypowiedzieć po ogłoszeniu wyników, bo w sumie to nic nigdy nie wiadomo ") -
Annette
-
Ula
-
lukaszett
-
mind-ache
-
lukaszett
-
Anonim
-
Anonim
Rozumiem, że wszyscy stąd pozdawali i nikt nie interesuje się już tematem, ale może jednak ktoś zna termin poprawki??? To bardzo ważne, proszę o pomoc -
anka
mysle ze po prostu nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie... moze sprobuj w dziekanacie albo od Kobylinskiej... -
Anonim
No tak, tylko, że Kobylińska nie odpisuje mi na maila i stąd mój niepokój;/ czy ktoś podzieli się wiedzą na temat jej aktualnego maila? -
Arap
Witam,
poszukuję informaji na temat 2 terminu poprawy? podobno ma być 17.09.09, ale nie wiem o której godzinie i w jakiej sali. Czy ktoś posiada więcej inf na temat tej poprawy? -
Nati- niedobra kobieta :))
-
Asiula
Czy ktoś pamięta w jakich godzinach miały być wpisy z osobowości? I czy to miało być dziś czy jutro?