PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mind-ache

:DDDD
  • mind-ache

>Arap napisał
    >od kiedy jest sesja poprawkowa?

Koncepcja kontroli wolicjonalnej Kuhla:
    (siła woli a orientacja na działanie)
    Zakończenie aktywności: gdy cel osiągnięty lub oceniony jako niedostępny.

To już na stówę Kuhla zapamiętam. Czy ktoś może podciągnąć powyższą rezygnację pod inną teorię?

hmm przewartościowanie sytuacji w celu podtrzymania samooceny...
    defensywny pesymizm?
    czyja to teoria?
  • Emalia

Defensywny pesymizm - należy do procesów służących konstruowaniu własnej przyszłości, to chyba nieważne czyja teoria. Ale przewartościowanie sytuacji w celu podtrzymania samooceny to mi bardziej pasuje do samoutrudniania.
    Albo jeszcze inaczej:
    KONSTRUOWANIE WŁASNEJ PRZESZŁOŚCI
    Ubiegłe doświadczenie podlega poznawczemu konstruowaniu (przepracowaniu), czyli porządkowaniu, uspójnianiu, przewartościowaniu, dopasowywaniu do przyjętych poglądów na swój temat.

Więc właściwie to nie wiadomo.
  • mind-ache

Czy ktoś wie, kiedy będą wpisy...
    i kiedy będą podane oceny?
  • lukaszett

Nędznie to wygląda na tle Kofty który, potrafił tego samego dnia podać wyniki.
    Czekamy, czekamy..
  • Konrad

Wpisy macie na najbliższym (a zarazem jedynym już w czerwcu) dyżurze - 30 czerwca w godzinach 13:30-17:30. Oceny mają się pojawić na stronie kursu w okolicach niedzieli.
    Jak wrażenia po egzaminie? Powtórzyły się pytania?
  • Ula

powtórzyły się te które były na gronie i w sumie to nie było aż tak strasznie, nie było prawie literatury, no ale tak naprawdę jak było to będzie się można wypowiedzieć po ogłoszeniu wyników, bo w sumie to nic nigdy nie wiadomo ")
  • Annette

Są już wyniki... W katalogu kursów pod materiałami do wykładów...
  • Ula

:) to po sesji!
  • lukaszett

Może ktoś dla OGunów wrzucić ten dokument na chomika?

Dziękuję.
  • mind-ache

wrzucilem
  • lukaszett

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pozdrawiam.
  • Anonim

Czy wiadomo kiedy jest poprawka? znany jest już termin?
  • Anonim

Rozumiem, że wszyscy stąd pozdawali i nikt nie interesuje się już tematem, ale może jednak ktoś zna termin poprawki??? To bardzo ważne, proszę o pomoc
  • anka

mysle ze po prostu nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie... moze sprobuj w dziekanacie albo od Kobylinskiej...
  • Anonim

No tak, tylko, że Kobylińska nie odpisuje mi na maila i stąd mój niepokój;/ czy ktoś podzieli się wiedzą na temat jej aktualnego maila?
  • Arap

Witam,
    poszukuję informaji na temat 2 terminu poprawy? podobno ma być 17.09.09, ale nie wiem o której godzinie i w jakiej sali. Czy ktoś posiada więcej inf na temat tej poprawy?
  • Nati- niedobra kobieta :))

W ogloszeniach wykladowcow dla studentow jest info.
  • Asiula

Czy ktoś pamięta w jakich godzinach miały być wpisy z osobowości? I czy to miało być dziś czy jutro?
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)