- 1
- 2
-
pavettka
pytanie do tych, co pisali dziś kolokwium/egzamin (jak zwał, tak zwał)- jak było??
bo ciągle nie mogę się zdecydować, czy pisać pracę czy nie.. -
tysiąc pięćset.
pytania z testu jak w zeszlym roku. to, co pamiętam: akordeonowe gospodarstwa domowe, jądro śródmiąższowe, czy gwalciciele cierpią na jakieś zaburzenia psychiczne (nie), sądy karzą surowiej kobiety za niewielkie przewinienia, poziom testosteronu wzrasta u zwycięzców (ogólnie 12). pytania otwarte: feminizm wg Judith Butler i feminizm liberalny i jego krytyka. (za każde 3 punkty)
zdaje się z 10/18. -
pavettka
a wiadomo kiedy i wyniki i ewentualna poprawa? bo ja nie napisałam pracy, i muszę w tym wypadku chyba zdać ten test -
Anonim
qrde chciałabym to poprawiać, ale wypadałoby przeczytać Mizielińską, czy komuś się udało?? Nie mogę jej nigdzie dostać; / -
-
Little Miss Sunshine
na swpsie jest mizilelinska, w kazdym razie 2 lata temu byla, nigdzie indziej nie udalo mi sie znalezc
przy czym musi wypozyczyc ktos od nich bo na miejscu chyba tez nie ma -
ama
czy ktoś wie jaka powinna być orientacyjnie objętość pracy na psych rdz? -
Makowa Panienka
Nie wiem, ja planuję pisać kolokwium.
A czy ktoś, kto chodził na te zajęcia w poprzednich latach mógłby powiedzieć na ile trudne było zaliczenie?; ) -
.
>ama napisała:
>czy ktoś wie jaka powinna być orientacyjnie objętość
>pracy na psych rdz?
8-10 stron, odstęp 150% -
Katarzyna Maria
-
.
-
Katarzyna Maria
-
.
-
Katarzyna Maria
-
peGGy
Czy miałby ktoś książkę renzetti curran kobiety mężczyźni społeczeństwo? Ja mam tylko dwa rozdziały bo były na chomiku a reszty nie mam:( A najlepiej notatki z tych rozdziałów i notatki z zajęć i notatki z mizieliskiej... mogę zapłacić!!
I czy ktoś wie jakie były pytania z zeszłego roku i czy jest szansa że się powtórzą?;p
pozdr -
Marta
Mizielińska jest na naszym chomiku, gdzie znalazłaś kobiety mężczyźni i społeczeństwo ? -
peGGy
wieem ale nie przeczytam całej... myślałam, że ktoś zrobił notatki może:) byłabym wdzięczna!!
renzetti curran też na chomiku ale tam znalazłam tylko str. 103-137 i 357-415 gdzies tu:
http://chomikuj.pl/SearchFiles.aspx...
ale nie mam pozostałych trzech rozdziałów:( -
zerogravity
-
dominikα
-
peGGy
-
dominikα
na drzwiach pokoju doktora wiszą wyniki, niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia. ale jest dużo 2. :/
na kiedy jest ustalona ta poprawa w końcu?
- 1
- 2