PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pavettka

pytanie do tych, co pisali dziś kolokwium/egzamin (jak zwał, tak zwał)- jak było??
    bo ciągle nie mogę się zdecydować, czy pisać pracę czy nie..
  • tysiąc pięćset.

pytania z testu jak w zeszlym roku. to, co pamiętam: akordeonowe gospodarstwa domowe, jądro śródmiąższowe, czy gwalciciele cierpią na jakieś zaburzenia psychiczne (nie), sądy karzą surowiej kobiety za niewielkie przewinienia, poziom testosteronu wzrasta u zwycięzców (ogólnie 12). pytania otwarte: feminizm wg Judith Butler i feminizm liberalny i jego krytyka. (za każde 3 punkty)
    zdaje się z 10/18.
  • pavettka

a wiadomo kiedy i wyniki i ewentualna poprawa? bo ja nie napisałam pracy, i muszę w tym wypadku chyba zdać ten test
  • Anonim

qrde chciałabym to poprawiać, ale wypadałoby przeczytać Mizielińską, czy komuś się udało?? Nie mogę jej nigdzie dostać; /
  • Little Miss Sunshine

na swpsie jest mizilelinska, w kazdym razie 2 lata temu byla, nigdzie indziej nie udalo mi sie znalezc
    przy czym musi wypozyczyc ktos od nich bo na miejscu chyba tez nie ma
  • ama

czy ktoś wie jaka powinna być orientacyjnie objętość pracy na psych rdz?
  • Makowa Panienka

Nie wiem, ja planuję pisać kolokwium.
    A czy ktoś, kto chodził na te zajęcia w poprzednich latach mógłby powiedzieć na ile trudne było zaliczenie?; )
  • .

>ama napisała:
    >czy ktoś wie jaka powinna być orientacyjnie objętość
    >pracy na psych rdz?

8-10 stron, odstęp 150%
  • Katarzyna Maria

wiecie kiedy jest zaliczenie?
  • .

ostatnie zajęcia.
  • Katarzyna Maria

czyli 2 czerwca?
  • .

owszem :)
  • Katarzyna Maria

dzieki!!
  • peGGy

Czy miałby ktoś książkę renzetti curran kobiety mężczyźni społeczeństwo? Ja mam tylko dwa rozdziały bo były na chomiku a reszty nie mam:( A najlepiej notatki z tych rozdziałów i notatki z zajęć i notatki z mizieliskiej... mogę zapłacić!!

I czy ktoś wie jakie były pytania z zeszłego roku i czy jest szansa że się powtórzą?;p

pozdr
  • Marta

Mizielińska jest na naszym chomiku, gdzie znalazłaś kobiety mężczyźni i społeczeństwo ?
  • peGGy

wieem ale nie przeczytam całej... myślałam, że ktoś zrobił notatki może:) byłabym wdzięczna!!

renzetti curran też na chomiku ale tam znalazłam tylko str. 103-137 i 357-415 gdzies tu:

http://chomikuj.pl/SearchFiles.aspx...

ale nie mam pozostałych trzech rozdziałów:(
  • zerogravity

czy bedzie jakis drugi termin?
  • dominikα

ma być poprawa w sesji
  • peGGy

czy ktoś mógłby zrobic zdjęcie wynikom i tu wrzucic? ładnie proszę:)
  • dominikα

na drzwiach pokoju doktora wiszą wyniki, niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia. ale jest dużo 2. :/

na kiedy jest ustalona ta poprawa w końcu?
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)