PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moze ktos podzielić się wspomnieniami z kolokwium ? Trudne zaliczenie,na co zwrocic uwagę , prawdopodobnie będzie ten sam test co rok temu , więc prosimy o pomoc :)
  • Nati- niedobra kobieta :))

Rok temu nie bylo tych zajec i dr Dragana u nas na wydziale wiec nie wiem skad pomysl ze test sie powtorzy... ale coz :)
  • Ideaa

np stąd:
    http://hal.psych.uw.edu.pl/nowykata...
    (przynajmniej tak nas informuje wszechmogący HAL)

i chociażby z tego, że sam o wspominał na zajęciach, że były też wcześniej

uuu...a to bylo 2 lata temu...tego nie zauwazylam...sorry... on obronil dokorat w tym roku co te zajecia prowadzil...
  • katarzyn rusiłowicz

nieeeech ktos cos napisze o kolokwium!!! :)
  • Magda

to moze ja ci cos napisze o kolokwium...

no własnie siedze i staram sie do niego przygotować...;)
  • katarzyn rusiłowicz

:) dzieki, to mi znacznie rozjasnilo sytuacje! ja nawet nie wiem czego tu sie uczyc, na tych slajdach nic nie ma, a czego innego czytac nie bede...ehh
  • Anonim

Dokładnie...z tych slajdów to jest tyle co nic , więc nie wiem jak ja to zaliczę...
  • Ideaa

to widać wszyscy mamy tak samo :P

ktos napisal na pantoflu ze to byl test 10 pytan podobno banalny....
  • gotarzyna.

everything is gonna be all right! jasssne....:D
    a tak wogóle to nam na zajęciach pan prowadzący pokazał na chwilkę test z tamtego roku i zdazylam zobaczyć ze byly pytania o prawa mendla :P, aczkolwiek, nie chce usypiać waszej czujności, bo sama mam obawy co do jutrzejszego dnia:)
  • Donica

Z tego co pamiętam było też pytanie dotyczące odziedziczalności alkoholizmu. Generalnie nie było trudno, nie było szczegółowych pytań.
  • Ideaa

było tam też coś o teorii osobowości tego C... jakkolwiek mu tam było. Generalnie na pierwszy rzut oka to mnie te pytania trochę przeraziły, ale może nie będzie tak źle?
  • katarzyn rusiłowicz

dziekiii!! a myslicie ze obie grupy beda mialy takie same pytania?; )
  • Donica

Jakie grupy?? Nie było żadnych grup:-)
  • katarzyn rusiłowicz

grupa dzienna i wieczorowa, czyz nie? :) ale jak mowisz ze byla jedna grupa w sensie pytan, to baaaaaardzo sie ciesze; D
  • Donica

Czy wieczorowi tez mieli to samo, tego nie wiem. Ale skoro była jedna grupa dla jednego terminu, to chyba nie zrobił 2 zestawów pytań.
  • Anonim

Bylo pyt jaka zasada wyst w RNA a nie ma jej w DNA
  • AgaDżaga

Uracyl zamiast tyminy; p
  • Anonim

<BRAWO> :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)