-
Anonim
Moze ktos podzielić się wspomnieniami z kolokwium ? Trudne zaliczenie,na co zwrocic uwagę , prawdopodobnie będzie ten sam test co rok temu , więc prosimy o pomoc :) -
Nati- niedobra kobieta :))
Rok temu nie bylo tych zajec i dr Dragana u nas na wydziale wiec nie wiem skad pomysl ze test sie powtorzy... ale coz :) -
Ideaa
np stąd:
http://hal.psych.uw.edu.pl/nowykata...
(przynajmniej tak nas informuje wszechmogący HAL)
i chociażby z tego, że sam o wspominał na zajęciach, że były też wcześniej -
uuu...a to bylo 2 lata temu...tego nie zauwazylam...sorry... on obronil dokorat w tym roku co te zajecia prowadzil... -
-
katarzyn rusiłowicz
-
Magda
to moze ja ci cos napisze o kolokwium...
no własnie siedze i staram sie do niego przygotować...;) -
katarzyn rusiłowicz
:) dzieki, to mi znacznie rozjasnilo sytuacje! ja nawet nie wiem czego tu sie uczyc, na tych slajdach nic nie ma, a czego innego czytac nie bede...ehh -
Anonim
Dokładnie...z tych slajdów to jest tyle co nic , więc nie wiem jak ja to zaliczę... -
Ideaa
-
-
gotarzyna.
everything is gonna be all right! jasssne....:D
a tak wogóle to nam na zajęciach pan prowadzący pokazał na chwilkę test z tamtego roku i zdazylam zobaczyć ze byly pytania o prawa mendla :P, aczkolwiek, nie chce usypiać waszej czujności, bo sama mam obawy co do jutrzejszego dnia:) -
Donica
Z tego co pamiętam było też pytanie dotyczące odziedziczalności alkoholizmu. Generalnie nie było trudno, nie było szczegółowych pytań. -
Ideaa
było tam też coś o teorii osobowości tego C... jakkolwiek mu tam było. Generalnie na pierwszy rzut oka to mnie te pytania trochę przeraziły, ale może nie będzie tak źle? -
katarzyn rusiłowicz
dziekiii!! a myslicie ze obie grupy beda mialy takie same pytania?; ) -
Donica
-
katarzyn rusiłowicz
grupa dzienna i wieczorowa, czyz nie? :) ale jak mowisz ze byla jedna grupa w sensie pytan, to baaaaaardzo sie ciesze; D -
Donica
Czy wieczorowi tez mieli to samo, tego nie wiem. Ale skoro była jedna grupa dla jednego terminu, to chyba nie zrobił 2 zestawów pytań. -
Anonim
-
AgaDżaga
-
Anonim