PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nati- niedobra kobieta :))

Witam wszystkich pierwszaczkow :)

Na prosbe waszej kolezanki bede probowala zreanimowac zajecia "Etologia dla poczatkujacych"-jesli uda mi sie zebrac 12-15 osob to zajecia najprawdopodobniej zostana przywrocone do zycia.

Pomimo iz nie chodzilam ( a zaluje!) na te zajecia to slyszalam ze sa bardzo ciekawe...wiekszosc zajec odbywa sie w szczurzarni gdzie robi sie eksperymenty na szczurkach :) Trojan jest naprawde fajnym i dobrym wykladowca, nie bedziecie sie nudzic. Znajomi mowili mi ze "etologia..." bardzo pomaga przy pozniejszej nauce do egzaminu z BMzetu bo material troche sie pokrywa a przede wszystkim uzupelnia... Zaliczenie tez nie jest trudne...

Chetnych prosze o zglaszanie sie do mnie napriv... macie czas do przyszlego poniedzialku (25.09)...

Moze ktos kto chodzil na te zajecia sie wypowie i poleci...

pzdr all :)
  • Anonim

Nati, a w jakim terminie? W katalogu było wsześniej, że czwartek 16.00-17.30 (zapisałam sobie, bo się zastanawiałam, czy by się nie zapisać) Tak by było, gdyby się udało "wskrzeszenie"?
  • Anya

zajecia super - bezstresowe, zaliczenie banalne i rowniez bezstresowe (sporo przy tym moze byc zabawy) - polecam te zajecia :)

ojej.. no tak...termin... oczywiscie czwartek 16-17.30 !!!

zglaszajcie sie...to naprawde fajne zajecia :)
  • Joanna

ja się zgłaszam
  • .::Kasieńka::.

a co sie robi tym szczurkom? bo mnie to zastanawia..wstepnie sie zgłaszam; )
  • fu

i ja :) mam nadzieje,ze nie przeszkadza to ze jestem na dziennych
  • .::hopeless::.

Gdyby był możliwy inny termin to też bym poszła, ale jestem już zapisana na zajęcia właśnie w czwartek o 16 :( cyba, że mnie wywalą...
  • tibia

Szczurki sie obserwuje...liczy sie jakie i ile zachowań przejawiały w danym okresie czasu...Ciekawie było jak siedzieliśmy wokół labiryntu przy zapalonym czerwonym świetle i czekaliśmy godzine aż szczurek się pokaże. Na jednych zajęciach porównywaliśmy zachowania królika szczura i chomika...naprawdę warto sie zapisać...mało kto miał okazję wejść do laboratorium z klatkami pełnymi szczurów:D Poza tym Trojan to jedna z sympatyczniejszych osób na wydziale:)
  • Joanna

ktoś jeszcze chętny?
  • Anielka K

ja!
    nawet termin pasuje :)
  • Joanna

a wiadomo czy rewitalizacja się udała?
  • Joanna

up

hej...bardzo mi przykro ale niestety sie nie udalo... nie dosc ze nie uzbieralismy potrzebnej liczby osob to jeszcze wczoraj dr Trojan wyslal mi maila ze jednak nie bedzie mozliwosci odzywskania tych zajec :/

no coz...
  • Ka

Co będzie/co trzeba przeczytać na następne zajęcia?
    z góry dzięki za odp
  • Panna Kalarepa

Hej,

chcę się zapisać na Etologię..., ale będę teraz na 2. roku, a widzę, że te zajęcia są zasadniczo skierowane do studentów 1. roku.
    Czy to ma jakieś znaczenie (negatywne), jeżeli się na nie zapiszę? Czy w mojej sytuacji warto (interesuje mnie ta tematyka)?
  • Olga

prawdopodobnie po prostu Cię nie przyjmie, bo to zajęcia proste i skierowane dla 1 roku. ważne jest też żeby zobaczyć w jakich godzinach są zajęcia w tym semestrze, muszą być dostosowane do Twojego trybu studiów (dzienne/wieczorowe), inaczej także prawdopodobnie nie zostaniesz przyjęta.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)