PSYCHOLOGIA UW [3630]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nati- niedobra kobieta :))

Jesli ktos nie otrzymal zaliczenia pracy rocznej w semestrze zimowym to pisze podanie o warunkowy wpis na semestr letni. W tej sytuacji NIE PLACI SIE za ten warunek,poniewaz na rozliczenie pracy rocznej mamy rok. W semestrze letnim trzeba miec w indeksie i "zal" i ocene za prace roczna.

Podkreslam jeszcze raz. W takiej sytuacji NIE MUSIMY PLACIC za warunek. Placimy tylko wtedy gdy musimy przedluzyc okres pisania pracy o jeden lub dwa semestry i przez to trzeba wziac dodatkowy pnkod. Takie jest stanowisko dziekanatu w tej sprawie.

Pozdrawiam,
    Natalia Kasak
    Sekcja Studencka
  • Nati- niedobra kobieta :))

podbijam, bo to wazna informacja...
  • alav

Ile kosztuje warunek z pracy rocznej empirycznej? Z tego taryfikatora: http://www.psychologia.pl/files/o_s...

Wynika, że 680zł, ale wolę się upewnić.
  • Anonim

tak, to prawda.
    z tym, że jeśli w następnym roku uda Ci się wyrobić z napisaniem jej przez pierwszy semestr, to płacisz 340 :) chyba. przynajmniej tak mi powiedzieli w dziekanacie odnośnie pracy rocznej teoretycznej, gdy myślałam, że nie będę mogła napisać jej przez wakacje; )
  • alav

Ok, no to mam najlepszą z możliwych motywację, żeby ją jednak napisać do połowy września;)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)