-
manova.org manova.org
szukasz pomocy z zagadnien statystycznych?
moge pomoc. wykonam analizy do prac magisterskich, licencjackich, doktorskich, raportow z badan itp.
chcesz wiedziec wiecej?
info: manova.org
lub stat@manova.org -
magmario
-
Iga Agaciak
Hej, Czy mógłbyś mi napisać w jaki sposób ( tak w skrócie )zrobić analizę statystyczną w SPSS wraz z opisem do pracy mgr? Część teoret i metodol mam już opracowaną. Zostały mi tylko te nieszczęsne obliczenia i analiza wyników :-( Będę wdzięczna za pomoc.
Z góry dziekuje i pozdrawiam
IGA -
Iga Agaciak
Lub proszę wysyłac info na mail: artemis1@onet.eu
Dziękuję za pomoc,
IGA -
-
pepin rudobrody
Absolwent Wydziału Psychologii UW z kilkuletnim stażem w nauczaniu statystyki wykona analizę statystyczną oraz udzieli korepetycji ze statystyki i obsługi SPSS.
Dojeżdzam w obrębie Śródmieścia i Mokotowa.
Stawka: 60 zł/godzinę.
-
Puszkin
Jak ktoś nie potrafi znaleźć motywacji do napisania, lub po prostu ukończenia pracy magisterskiej polecam pomoc fachowców. Nie chodzi o pisanie za kogoś, ale o doradztwo i przeprowadzenie przez ten trudny okres przez specjalistów.
Tu np http://motywujemy.pl/metoda-malych-...
jest fajny tekst o tym jak samemu zabrać się za pisanie od małych kroczków. -
Vianne
Kompleksowa analiza danych do prac licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych z zakresu nauk społecznych. Jesteśmy psychologami społecznymi, posiadamy certyfikaty ukończenia kursu IBM SPSS w analizie danych. Zapraszamy!
analizy-statystyczne.manifo.co m -
Vianne
-
stathelp.pl
Absolwent SWPS zawodowo związany z ilościowymi metodami badawczymi oferuje pomoc w statystycznej analizie danych oraz jej jasnym i zrozumiałym opisie. Zapraszam do kontaktu.
603 26 26 91
info@stathelp.pl -
Mała Mi
Wykonam obliczenia statystyczne do prac dyplomowych (analiza plus rzetelny opis uzyskanych wyników).
Szybki czas realizacji
Cena do dogadania