-
czy ktoś z tutaj zgromadzonych, studiuje na tej uczelni psycho, lub tak jak ja od października zacznie zgłebiać tajniki duszy ludzkiej?:)
-
-
No to może bedziemy w tej samej grupie:) A teraz tez studiowałeś psycho? Jesli tak, to moze powiesz czy cieżki to jest kierunek, czy duzo trzeba kuc na pamiec i takie tam?:):P
-
nie wiem czy ciezki, studiowalem prawo; -)
ogolnie jak sie chce to nie ma ciezkich kierunkow, jak sie leniwy tak jak ja to kazdy bedzie ciezki heheh -
-
no dokładnie, to lenistwo troche przeszkadza:P
ale mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle(ciezko) bo psychologia, to jest to, co chciałam studiowac od zawsze:):) -
a mi zajelo troche czasu zanim sobie uswiadomilem ze chce ja studiowac
-
czyli jesli dobrze rozumiem to zrezygnowałes z prawa na rzecz psychologii?
-
znam pare przyjemnych kawiarni w Warszawie Solaris może dam Ci namiary i zaprosisz koleżankę ? bo widze że rozmowa zbyt szybko zeszła na tematy osobiste ^^
-
-
Goś
-
-
--------------------------------
jak ktoś mysli, że na psychilogii będzie miał luźno, bo go interesują psychotesty w bravo i umie rozmawiać ze swoimi koleżankami o problemach to się zawiezie. jak wszędzie - masz kupę podręczników, dużo kucia, szczegółowych i niekiedy pierdołowatych teorii. w tym rzecz, że dotyczną psychologii;D -
Anonim
-
-
Anonim
j astudiuje w WSFiZ jestem na 3-cim roku teraz, jak masz jakies pytania to mozesz walic do mnie Schnee -
Anonim
-
Co prawda to prawda , tak jak wchodze na rózne grona dotyczace psycho, to jako studenci,albo przyszli studenci (ja) jestesmy wszedzie:D:D
a co pytań to na pewno jakies beda, wiec bede do Was z nimi walic:P a jak narazie to mam jedno: czy duzo jest zajęc tygodniowo, czy trzeba duzo kuć i czy w ogole jest to cięzki kierunek? troche wiecej wyszło tych pytan:P -
ja to bym sie chetnie pointegrowal; -) jak macie ladne kolezanki to tez przyprowadzcie hehehe
-
Nann :)
-