Psychologia [9030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eM

czy ktoś z tutaj zgromadzonych, studiuje na tej uczelni psycho, lub tak jak ja od października zacznie zgłebiać tajniki duszy ludzkiej?:)
  • Соларис

ja tez dopiero od pazdziernika na 1 rok bo sie z LBN przenosze
  • eM

No to może bedziemy w tej samej grupie:) A teraz tez studiowałeś psycho? Jesli tak, to moze powiesz czy cieżki to jest kierunek, czy duzo trzeba kuc na pamiec i takie tam?:):P
  • Соларис

nie wiem czy ciezki, studiowalem prawo; -)

ogolnie jak sie chce to nie ma ciezkich kierunkow, jak sie leniwy tak jak ja to kazdy bedzie ciezki heheh
  • eM

no dokładnie, to lenistwo troche przeszkadza:P

ale mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle(ciezko) bo psychologia, to jest to, co chciałam studiowac od zawsze:):)
  • Соларис

a mi zajelo troche czasu zanim sobie uswiadomilem ze chce ja studiowac
  • eM

czyli jesli dobrze rozumiem to zrezygnowałes z prawa na rzecz psychologii?
  • elak

znam pare przyjemnych kawiarni w Warszawie Solaris może dam Ci namiary i zaprosisz koleżankę ? bo widze że rozmowa zbyt szybko zeszła na tematy osobiste ^^
  • Соларис

tak zrezygnowalem z prawa na rzecz psychologii :)
  • Goś

na prawie na pewno trzeba dużo kuć; )
  • eM

na psycho również:P
  • --------------------------------

jak ktoś mysli, że na psychilogii będzie miał luźno, bo go interesują psychotesty w bravo i umie rozmawiać ze swoimi koleżankami o problemach to się zawiezie. jak wszędzie - masz kupę podręczników, dużo kucia, szczegółowych i niekiedy pierdołowatych teorii. w tym rzecz, że dotyczną psychologii;D
  • Anonim

Nie będzie psychotestów z brawo?; \
  • eM

a ja tak lubie psychotesty!! <lol>
  • Anonim

j astudiuje w WSFiZ jestem na 3-cim roku teraz, jak masz jakies pytania to mozesz walic do mnie Schnee
  • Anonim

I Jam Jest Studentka WSFiZ... Jestesmy Wszedzie:P
  • eM

Co prawda to prawda , tak jak wchodze na rózne grona dotyczace psycho, to jako studenci,albo przyszli studenci (ja) jestesmy wszedzie:D:D

a co pytań to na pewno jakies beda, wiec bede do Was z nimi walic:P a jak narazie to mam jedno: czy duzo jest zajęc tygodniowo, czy trzeba duzo kuć i czy w ogole jest to cięzki kierunek? troche wiecej wyszło tych pytan:P
  • Соларис

ja to bym sie chetnie pointegrowal; -) jak macie ladne kolezanki to tez przyprowadzcie hehehe
  • Nann :)

witam w klubie; )
  • elak

życze Ci miłego studiowania Solaris ^^
| |

Psychologia (od gr. psyche = dusza, i logos = słowo, myśl, rozumowanie) jest nauką zajmującą s...

Fotki

Miejsca grona (1)