Psychologia UW III rok [2008-2013] [563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Artur

Ciekawe zajęcia, jest lista?
  • sandra

bardzo ciekawe.
    co do listy to dziwnie jest, na dwoch pierwszych wykladach nie bylo a na ostatnich- tydzien temu - tak.
  • Gie

podobno raz na jakis czas bedzie lista:)
  • pattie:*

polecam, mój najlepszy fakultet w tym semestrze
  • marta m

a była lista w tym tygodniu?
  • Gie

niet:)
  • Artur

Ile razy byla juz lista na tych zajeciach?
  • pattie:*

Raz
  • Agata

hey czy ktos ma moze pozyczyc do skserowania notatki z symptomatologii? byłabym bardzo wdzieczna za pomoc:)
  • itsobvious

witam. skserowałam swoje notatki i umieściłam je w ksero u nas na wydziale - być może komuś się przydadzą. profesor dość szybko mówi, więc duża ich część to po prostu odnośniki do pojęć, które pojawiały się na wykładzie; jest w nich również sporo błędów w nazwach (np. objaw pikelesa zamiast bikelesa itp. - tak to już jest, jeśli się pisze ze słuchu :-)).

nazwałam je "Symptomatologia ukł. nerwowego - zajęcia prof. W. Świderskiego (notatki) - są podpisane zielonym flamastrem.
  • Artur

Dzięki za notatki, niektórym się przydadzą, była lista w poniedziałek? Kiedy jest termin egzaminu?
  • Gie

1.06.
  • Gie

egzamin jest przełożony na 8.06 o 19.30 jakby co...
  • Agata

to tak na 100% ? :)
  • Milunia

tak :)
  • dagny

Kiedy są wyniki?
  • de.

ja zrozumiałam, że trzeba przyjść jutro jak na zajęcia (19.30) i dopiero wtedy będą wyniki plus wpisy
  • sandra

jutro tj czwartek 25/06/09 o 19:30 ewentualne wpisy i poprawka ustna u dr. Świderskiego.
  • sandra

Przypominam, że dzisiaj o 19:30 pod aulą się spotykamy, ewentualne wpisy, co do poprawy to mamy się dogadać i postanowić czy dzisiaj czy w niedzielę zaliczamy - ustnie.