-
Artur
-
sandra
bardzo ciekawe.
co do listy to dziwnie jest, na dwoch pierwszych wykladach nie bylo a na ostatnich- tydzien temu - tak. -
Gie
-
pattie:*
-
-
marta m
-
Gie
-
Artur
-
pattie:*
-
Agata
hey czy ktos ma moze pozyczyc do skserowania notatki z symptomatologii? byłabym bardzo wdzieczna za pomoc:) -
itsobvious
witam. skserowałam swoje notatki i umieściłam je w ksero u nas na wydziale - być może komuś się przydadzą. profesor dość szybko mówi, więc duża ich część to po prostu odnośniki do pojęć, które pojawiały się na wykładzie; jest w nich również sporo błędów w nazwach (np. objaw pikelesa zamiast bikelesa itp. - tak to już jest, jeśli się pisze ze słuchu :-)).
nazwałam je "Symptomatologia ukł. nerwowego - zajęcia prof. W. Świderskiego (notatki) - są podpisane zielonym flamastrem. -
Artur
Dzięki za notatki, niektórym się przydadzą, była lista w poniedziałek? Kiedy jest termin egzaminu? -
Gie
-
Gie
-
Agata
-
Milunia
-
dagny
-
ja zrozumiałam, że trzeba przyjść jutro jak na zajęcia (19.30) i dopiero wtedy będą wyniki plus wpisy
-
sandra
jutro tj czwartek 25/06/09 o 19:30 ewentualne wpisy i poprawka ustna u dr. Świderskiego. -
sandra
Przypominam, że dzisiaj o 19:30 pod aulą się spotykamy, ewentualne wpisy, co do poprawy to mamy się dogadać i postanowić czy dzisiaj czy w niedzielę zaliczamy - ustnie.